NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. JULA: Škorpija otkriva najmračnije tajne, Jarac prekomerko troši novac, Vage razmišljaju o bivšima
Foto: Profimedia

astro

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. JULA: Škorpija otkriva najmračnije tajne, Jarac prekomerko troši novac, Vage razmišljaju o bivšima

Zanimljivosti -

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula 2024. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula 2024. godine predviđa da će Ovnove u prvoj polovini sedmice preplaviti talas kreativnosti. Vaša intelektualna snaga će biti na vrhuncu.

Druga polovina nedelje donosi više romantike. Neočekivana poznanstva i spontana simpatija prema nekome mogli bi da začine vaš život, ali budite oprezni. Odnosi sa prijateljima mogli bi da se pogoršaju zbog nesuglasica oko nove simpatije. Takođe, ovo je povoljno vreme za komunikaciju sa decom i bavljenje sportom.

Najbolji dani biće vam sreda i subota.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Tokom prve polovine nedelje, planete će vas podstaći da razmišljate o zdravlju. Ovo je pravo vreme da razmotrite novu ishranu, pregledate se i uardite biohemiju. Dosta vremena ćete posvetiti promišljanju o novim poslovnim potezima, i uspećete da rešite većinu problema.

Prilike za dodatnu zaradu pojaviće se u drugoj polovini nedelje, ali nemojte da se preopteretite poslom jer će negativno uticati na vaše zdravlje. Preuzmite samo one zadatke koji vas zaista interesuju.

U ljubavi sve OK. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Prva polovina nedelje doneće vam više aktivnosti u ljubavnim odnosima. Iniciraćete razgovor sa partnerom, očekujte raspravu, ali konstruktivnu. Bolje ćete razumeti svoje potrebe u vezi i moći ćete jasno da kažete sve što vam ne odgovara.

Druga polovina nedelje biće uspešna za poslovne pregovore. Koristite nestandardne pristupe i pokažite smisao za humor kako bi vas saslušali i kako biste ostvarili uspeh. Izbegavajte preterani egoizam.

Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula 2024. godine vam savetuje da se u prvoj polovini nedelje posvetite investicijama, dugovima i kreditima. Koliko god da ste zaglibili, ipak vi znate koje je rešenje najbolje, tako da bi trebalo da verujete sebi. Analiza će pomoći da pronađete efikasna rešenja.

Druga polovina nedelje pomoći će vam u rešavanju problema vezanih za nasledstvo ili parnice. Kreativan pristup i neočekivana podrška porodice mogu biti ključni za uspeh.

Najbolji dani biće vam utorak i petak.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Vaš nedeljni horoskop kaže da će pložaj planeta u prvoj polovini nedelje pojačati vašu žeđ za učenjem. Ovo je idealno vreme da upišete kurs stranih jezika. Duga putovanja mogla bi da vam donesu nova iskustva.

Druga polovina nedelje je savršena za kreativne ili naučne aktivnosti. Mogući su manji problemi u vezi, posebno ako ste u vezi sa vatrenim znakom. Ako se bavite sportom, ovo je povoljan period za takmičenja.

Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Prva polovina nedelje omogućiće Devicama da jasno definišu svoje ciljeve i planove. Ovo je povoljan period za komunikaciju sa uticajnim ljudima i rešavanje ličnih problema.

Druga polovina nedelje je idealna za intelektualni rad. Vaši uspesi postaju vidljiviji, bićete produktivniji i smeši vam se unapređenje. Iskoristite svoju kreativnu energiju i radite ono što vas zanima. Zauzete Device uživaće u partnerovoj pažnji, slobodnima će interesantna osoba privući pažnju.

Najbolji dani biće vam petak i subota.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula 2024. godine kaže da će komunikacija sa prijateljima biti odlična tokom prve polovine nedelje. Preuzećete ulogu lidera i otkriti nove talente.

Druga polovina nedelje donosi planiranje zajedničke budućnosti sa partnerom. Izbegavajte zabave sa prijateljima vikendom kako biste izbegli ljubomoru i komplikacije u ličnim odnosima. Slobodni razmišljaju da bivšoj ljubavi daju novu šansu. Ne donosite odluku naprečac.

Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Prva polovina nedelje podstiče Škorpije da se pozabave samoanalizom - gde su pogrešili, šta su uradili dobro i gde ima prostora za rast. Ovo će im pomoći da postave ciljeve za budućnost.

Druga polovina nedelje donosi pristup tajnim informacijama i povećaće vaše detektivske sposobnosti, posebno na polju ljubavi. Osoba koja vam se udvara ima skriveni plan i to vam neće promaći! Pazite na zdravlje i iskoristite ovaj period za planirane hirurške zahvate, savetuje nedeljni horoskop.

Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Prva polovina nedelje idealna je za prepuštanje uživanju. Ako te na odmoru, ovo su dani koje ćete maksimalno iskoristiti da resetujete um i telo. U drugoj polovini sedmice se polako budite, radosznalost rste, očekujete aktivne dane uz puno druženja i zabave.

Ukoliko radite, bićete daleko uspešniji ako ste samostalni, jer rad sa drugima bi mogao da dovese do konflikata. Za vas je ova nedelja u znaku flerta i platonskih ljubavi.

Najbolji dani biće vam utorak i subota.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Tokom prve polovine nedelje imaćete nove ideje za povećanje prihoda. Oslonite se na svoje veštine i iskustvo. Mogli biste i da prihvatite pomoć jednog Bika, njegovi saveti će biti korisni.

Druga polovina nedelje donosi potencijalne rizike, izbegavajte "kockanje" tuđim novcem i ne slušajte savete nepoznatih osoba o finansijama. U ljubavi mogli biste da naiđete na prepreke, ukoliko ste dugo u vezi, očekuje vas iscrpljujući razgovor.

Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ukoliko ste nedavno promenili posao, prva polovina nedelje će biti idealna za komunikaciju, imaćete dovoljno prostora da iznesete nove ideje. Druga polovina sedmice će biti rezervisana za druženje sa prijateljima i voljenom osobom.

Isplanirajte vikend putovanje, ako već niste otišli na odmor. Uživaćete u prirodi i opuštanju. Izbegavajte dublje kontakte sa nepoznatim ljudima i duga putovanja sopstvenim prevozom.

Najsrećniji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 15. do 21. jula 2024. godine vam savetuje da se u prvoj polovini sedmice pozabavite porodičnim problemima. Planirajte izgradnju ili renoviranje, poboljšajte odnose sa rodbinom.

Druga polovina nedelje će vas malo razdvojiti od partnera zbog povećanog obima posla. Fokusirajte se bolju organizaciju i ne dozvolite da vam veza trpi. Stvorite udobnu i pozitivnu atmosferu u domu.

Najbolji dani biće vam sreda i subota.

(Kurir.rs/Mondo/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track