OVA PLAVUŠA VOZI KAMION BOLJE OD MUŠKARACA: Poručili joj da se posveti KUVANJU, a njen odgovor ih je ostavio bez teksta!
Foto: tiktok.com/@blayzewilliamsbb

kakva žena!

OVA PLAVUŠA VOZI KAMION BOLJE OD MUŠKARACA: Poručili joj da se posveti KUVANJU, a njen odgovor ih je ostavio bez teksta!

Zanimljivosti -

Pojedini poslovi kao da su rezervisani za žene ili muškarce, te uvek nastane čuđenje javnosti kada neko iskoči iz tih šablona. Jedna od njih je i atraktivna plavuša Blejzi Vilijams koja vozi kamione i u tome je bolja od mnogih muškaraca vozača.

Blejzine avanture prate milioni na Tiktoku, a ona ih redovno obaveštava o zamimljivostima iz svog života na točkovima. Ova atraktivna dama uvek se trudi da bude našminkana, srećena i atraktivno obučena, te pokazuje da brine o svom izgledu iako radi ovaj "muški posao". Ona uživa u svakom pređenom kilometru, međutim, neretko nalazi na negativne komentare muškaraca ali i žena zbog svog izbora.

Blejzi vodi računa o izgledu
Blejzi vodi računa o izgledufoto: tiktok.com/@blayzewilliam

"Za sve one koji misle da je recimo meni mesto u kuhinji, imam samo da poručim, da ja uopšte ne znam da kuvam. Ukoliko biste mogli svakodnevno da živite na špagetama, nemam ništa protiv. Iako se ne snalazim dobro u kuhinji, u svom kamionu se savršeno snalazim i zato bi vam bolje bilo da mi donesete jedan sendvić - poručila je Vilijamsova svima na Tik-tok snimku.

Ovaj snimak izazvao je brojne reakcije, ali i oduševljenje zbog načina na koji brani svoj izbor da radi kao vozač.

(Kurir.rs/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track