MNOGI VOZAČI OVO NISU ZNALI: Evo čemu služi SKRIVENA PREGRADA u automobilu - tokom vrelih dana značiće vam!
Foto: Shutterstock

SJAJNO!

MNOGI VOZAČI OVO NISU ZNALI: Evo čemu služi SKRIVENA PREGRADA u automobilu - tokom vrelih dana značiće vam!

Zanimljivosti -

Ljubitelji automobila najčešće tvrde da znaju se o svom četvrotočkašu. Glancaju ga, vode računa da ga zaštite od vremenskih neprilika posebno tokom zime, redovno voze na servis i pranje. Međutim, malo ko od njih čak i profesionalni vozači nisu znali da u kolima postoji skrivena pregrada koju možete koristiti kao mini frižider.

Jedna devojka na Tik Toku je pokazala gde se nalazi ova tajna pregrada ali i kako se koristi kao mali, priručni frižider u automobilu. Za ovaj trik neophodno je da vaš auto ima klimu što nije problem kod većine savremenih automobila jer je to sastavni deo opreme za kola.

Kako je objasnila i praktično pokazala ova devojka najpre na komandnoj tabli pritisnite dugme i uključite klimu, a zatim pomerite točkić na najnižu temperaturu. ona je podigla poklopac od pregrade koja stoji tik iza menjača i gde većina vozača čuva brojne sitnice kako bi im bile na dohvat ruke.

U ovoj pregradi takođe postoji točak za regulisanje klime, okrenite ga na najnižu temperaturu i osetićete hladan vazduh koji struji u ovoj pregradi. Ovo je veoma praktično jer ste dobili mini frižider u sopstvenom automobilu.

Ljudi su ostali zapanjeni ovim otkriće, a usledili su i brojni komentari. - Znam da noviji modeli automobila ovo imaju. Ja na žalost vozim auto star 30 godina koji uopšte nema klimu tako da ništa od frižidera u kolima za mene.

- Hvala sestro, ovo je sjajno.

Da li se istovremeno hladi i auto?

- Vozim automobil više od 40 godina a nisam imao pojma da ovo postoji:

- Odmah idem da proverim da li mogu ovo da napravim u svom autu.

- Fantastično! Da li je moguće da niko za ovo nije znao ranije.

- Bilo bi zaista kul kad bi svi automobili imali mogućnost da hlade ili zahrevaju hranu uz pomoć vazduha.

(Kurir.rs/Republika/M.J)

Bonus video:

00:05

Automobil Ane Nikolić nepopisno parkiran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track