Jedna majka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Bili Džo pokazala je svoje dizajne tetovaža, a to ne bi bilo ništa neobično da nije vežbala na svojoj ćerki.

"Prošle nedelje sam sam puno vežbala tetoviranje, zahvaljujući poseti moje ćerke", napisala je na društvenim mrežama i izazvala lavinu komentara. Iako se čini da je njena ćerka punoletna te da je dozvoljeno da se tetovira, sami dizajni su ostavili ljude zapanjenim.

Prva tetovaža je bila velika na njenoj nadlaktici sa crvenim natpisom „Ratnik“ sa crvenim 3D V sa krilima i ispisanim kurzivom na ostatku slova. Sledeći je bio na vratu njene ćerke na kojem su se videle dve zatamnjene ptice koje drže vaze, što je bio logo rok grupe Hollywood Undead.

20240716-16-25-44billiejo-sprague--billiejosprague---tiktok.jpg
TikTok/@billiejosprague 
Otkrila je kako je vežbala na telu svoje ćerkefoto: TikTok/@billiejosprague

Ćerkini zglobovi su takođe preuređeni na temu Diznijeve Alise u zemlji čuda. Na jednom zglobu je ispisala lice Češirske mačke i zloglasni osmeh uz frazu „ovde smo svi ludi“. Desni zglob je bio obojen šeširom Ludog šeširdžija i natpisom „lud kao šeširdžija“. Sledeće je bilo fino delo sa bočnim profilom ženskog lica na drugoj nadlaktici i par ruku sa vazom sa cvećem na podlaktici. Takođe je tetovirala male crtane duhove zajedno s tetovažom zmaja.

20240716-16-26-26billiejo-sprague--billiejosprague---tiktok.jpg
TikTok/@billiejosprague 
Neki su bili oduševljeni njenim crtežima, dok su je drugi napadalifoto: TikTok/@billiejosprague

Bilo je onih koji su oduševljeni njenim radom kao tatu majstora, ali i onih koji su je napali zbog toga što joj ćerka služi kao "platno" da se na njoj vežba.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

MONDO Novi bizaran trend: Tetovaža na nepcima!