KOMŠIJA DRAGANA NIKOLIĆA I MILENE DRAVIĆ OTKRIO KAKO JE GLUMAČKI PAR PROVODIO LETO: Gaga voleo vino, a imao je jedan poseban hobi
Foto: Petar Aleksić, Marina Lopičić, Kurir Televizija

kurir televizija

KOMŠIJA DRAGANA NIKOLIĆA I MILENE DRAVIĆ OTKRIO KAKO JE GLUMAČKI PAR PROVODIO LETO: Gaga voleo vino, a imao je jedan poseban hobi

Zanimljivosti -

Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić voleli su leta da provode u Crnoj Gori, a oaza mira im je bilo malo primorsko mesto Rose.

Ekipa Kurira razgovarala je sa Mihajlom Kaludjerovićem, koji je lično poznavao ovaj glumački par, te se kratko prisetio kakvi su bili Milena i Gaga.

komšija
foto: Kurir televizija

- Ja kad sam bio mali dečak, Dragan Nikolić je svoj čamac plavi vezivao, pored moga čamca ovamo, odavde jedno 15 metara. Bacao je mrežu, ribario je, voleo je mesto Rose,voleo je da popije vino i da uživa u mediteranskoj hrani. Živeo je u kući malo pored mesta gde se nalazimo na drugom spratu. Bio je dobar čovek, baš voleo je mesto Rose i mediteranski duh Crne Gore.

Komšija je otkrio šta se sada dešava sa stanom u kom je nekada boravio glumački par.

03:58

KOMŠIJA DRAGANA NIKOLIĆA I MILENE DRAVIĆ OTKRIO KAKO JE GLUMAČKI PAR PROVODIO LETO: Gaga voleo vino, a imao je jedan poseban hobi

- Stan je prodat ovaj. Pored njih je Gaga Jovanović, a ispod u stanu živi Slavko Bošković. On izdaje apartman isto i tako. To su sadašnji vlasnici kuće.

Na pitanje kako su Milena i Gaga provodili vreme u Crnoj Gori, Mihajlo je rekao:

- Pa oni u kući spremaju doručak, pa idu do restorana. Dragan je voleo da se karta, da igra karte, sa komšinicom gore, Gagom Jovanović, sa pokojnim Božom.

Kurir u Budvi

A iz Crne Gore iz Budve, javio se novinar kurira Ivan Gajić, koji sa ostatkom ekipe upravo izveštava ovog leta sa Crnogorskog primorja.

Nakon što je pozdravio gledaoce Kurir televizije Ivan je izvestio kakvo je vreme u Crnoj Gori i kako se kreću cene ležaljki.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Telefon kaže da je trenutno 36 stepeni, ali subjektivan osjećaj je da ima bar 40 i nešto. Leto je, vruće je, zabavno je, meštani kažu da teško čekaju onaj pik sezone, a on uvek negde dolazi krajem jula. Dolaskom turista cene kreću da rastu. Tako da ležaljke koje sad u prvom i drugom redu koštaju 15, maksimum 20 evra, u ostalim redovima su 5-10 evra, naprasno postaju skuplje. Pa tako, prvi i drugi red budu 30-35, a ostali 20, jer kažu ljudi, pa mora da se zaradi novac krajem jula i u avgustu da bi mogla da se živi do narednog leta.

A evo koliko košta hrana:

- Vaš izabrani gastronom će vam reći, kada je hrana u pitanju, najeftiniji, ali ne znam koliko baš možemo od njega da se zaistimo jeste kuvani kukuruz koji iznosti 2 evra. Pica je prošle godine bilo 2 evra parče, a sad ide 3, pa možda čak i do 4 evra. Hamburger, roštilj, 4 do 5, čak na nekim fancy lokacijama bude 5-6 evra. Čini mi se da je sve malo skuplje u odnosu na prethodnu godinu.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:26

Lepa Brena obučena skočila u more

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track