Dnevni horoskop za nedelju 21. jul donosi nove prilike i spoznaje za pripadnike Zodijaka. Neki horoskopski znaci doživeće finansijski uspeh, dok drugima sleduje udvaranje na sve strane. Pogledajte šta su za vas zvezde spremile.

OVAN

ovan.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Nakon završetka rada na jednom projektu, poslovni partneri će vam ponuditi još bolji posao. Finansijski uspeh. Obnavljanje veze s bivšom ljubavi može se desiti tokom slučajnog susreta. Da li je to baš slučajnost? Nervoza.

BIK

bik.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Ovaj dan obeležiće poslovni sastanak na kom možete ugovoriti veoma unosan posao. Finansijska situacija će se popraviti. Sve više vam se dopada osoba koju ste upoznali preko društvenih mreža. Sledi sastanak. Uporna migrena.

BLIZANCI

blizanci.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Poći će vam za rukom da promenite posao i pređete na novo, mnogo plaćenije radno mesto. Novi početak u karijeri. Osećate zamor u vezi u kojoj ste, ali niste sigurni kako da prekinete dotrajalu ljubavnu priču. Prehlada.

RAK

rak.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Danas ćete uspešno rešiti jedan stari pravni problem koji vam već duže vreme predstavlja prepreku da krenete dalje. Osoba koju ste upoznali preko prijatelja ne izbija vam iz glave. Na pomolu je nova ljubav. Uporan kašalj.

LAV

lav.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Lavovi koji planiraju da započnu novi biznis očekuje dobar početak. Ubrzo će doći do uspeha na finansijskom planu. Novo poznanstvo na jednom putovanju polako dobija na težini i može se pretvoriti u pravu vezu. Bol u leđima.

DEVICA

devica.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Nalazite se u dilemi zbog nove poslovne ponude. Potpisujete ugovor u vezi s poslom koji ranije niste radili. Device analiziraju kvalitet veze u kojoj se nalaze i naravno nisu zadovoljne - moglo bi sve to mnogo bolje. Problem sa urogenitalnim sistemom.

VAGA

vaga.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Budite obazrivi u razgovoru s nadređenima tokom ovog dana jer, reč po reč, stvari bi mogle da izmaknu kontroli. Na svakom koraku nailazite na znake pažnje novih udvarača. Očekuje vas romantično veče s novim obožavateljem. Glavobolja.

ŠKORPIJA

skorpija.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Iznenadno poslovno putovanje i sastanak na kom ćete sklopiti važan dogovor o budućoj saradnji. Finansijski dobitak. Današnji dan donosi vam obnavljanje komunikacije s vašom bivšom ljubavi. Novi početak stare ljubavi. Problemi sa upalom desni.

STRELAC

strelac.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Pozitivan preokret u poslovnim pregovorima. Mnogo toga će zavisiti od vašeg taktiziranja i diplomatskog nastupa. Nedosledno ponašanje vaše nove simpatije dovodi vas u nedoumicu, ne znate na čemu ste u toj vezi. Reumatični zglobovi.

JARAC

jarac.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Reorganizacija poslovanja će doneti promenu u opisu vaše radne pozicije. Moguće je proširenje kruga dužnosti. Danas vas očekuje susret s jednom Škorpijom, s kojom započinjete avanturu. Veče prepuno erotskog naboja. Melanholični ste.

VODOLIJA

vodolija.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Na poslovnom planu vlada neizvesna atmosfera, mnogo oscilacija i promena. Uskoro sledi stabilizacija. Novi potencijalni partner kao da igra neku igru s vama. Priča čas jedno, čas drugo i ne znate na čemu ste. Vrtoglavica.

RIBE

ribe.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Sklopićete novu saradnju s poslovnim partnerima, uprkos tome što vam ne odgovaraju baš svi uslovi. Period kompromisnih rešenja. Vaš odnos s partnerom je sve bolji, period sve većeg zbližavanja i harmonije. Više se odmarajte.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)