MARS ULAZI U ZNAK BLIZANACA: Donosi romantična poznanstva i ozbiljne poslovne prilike, kažu da je i za OVO najbolje razdoblje
Foto: Shutterstock

astro prognoza

MARS ULAZI U ZNAK BLIZANACA: Donosi romantična poznanstva i ozbiljne poslovne prilike, kažu da je i za OVO najbolje razdoblje

Zanimljivosti -

Počinje tranzitni aktivator komunikacije, putovanja i sudbonosnih poznanstava – Mars prelazi u znak Blizanaca koji je zadužen za kontakte i komunikaciju. To znači da ćemo svi biti maksimalno usmereni na komunikaciju i dijalog, a posebno u formatu online dopisivanja.

Za one koji već dugo žele da urede svoj lični život, najvažnije razdoblje biće trenutak trigona između Plutona i Marsa – u periodu od 21. do 24. jula. Ovo je divno vreme kada možete da sretnete posebnu osobu na stranici za upoznavanje ili ćete se upoznati na forumu ili na društvenim mrežama.

Važno je napomenuti da Mars i Pluton mogu da donesu ozbiljnu poslovnu saradnju, posebno sa nekom uticajnom i moćnom osobom.

Blizanci
foto: Shutterstock

Na šta se treba fokusirati tokom razdoblja Marsa u Blizancima

Mars je smer snage i volje, a kada je u Blizancima, kao da nas tera na komunikaciju, izlazak među ljude, odlazak na putovanje i brzo svladavanje nekih veština. Inače, ovo je najbolje razdoblje da sednete za volan, kupite automobil ili opremu za svoj posao, pogotovo ako se bavite logistikom, trgovinom, prodajom ili prevozom robe između zemalja.

Kako biste upoznali partnera i zaronili u ljubavnu vezu, vredno je da usmerite energiju Marsa na nadogradnju svojih veština flerta ili barem tek započeti komunikaciju.

Ako ste dugo sanjali o ažuriranju svog ličnog života, vreme je da poboljšate svoje veštine upoznavanja i odete na dejtove ili možda zamolite svoje prijatelje da vas upoznaju s nekim.

Devojka, Momak, Flert
foto: Shutterstock

Takođe, Mars u Blizancima može da donese ljubavni susret i to konkretno na putovanju. Avion, autobus, voz – sastajališta za kraj leta!

Jedan od najlepših perioda za pojavu ozbiljnog partnera je trenutak konjunkcije Marsa i Jupitera u Blizancima. To će se dogoditi od 13. do 16. avgusta, a verovatno je da je osoba stranac ili da se aktivno seli između nekoliko kontinenata.

Da biste shvatili da će između vas i te osobe nešto uspeti, obratite pažnju na komunikaciju – ako želite da se neprestano dopisujete, sastajate i brzo organizujete zajedničko putovanje – vaša će romansa biti duga.

Ako ste u vezi pokušajte da poboljšate komunikaciju s partnerom.

čaj, žena, posao, smirenje, opuštanje
foto: Shutterstock

Uspešne poslovne ponude sredinom avgusta koje se ne propuštaju

Budući da je Mars dispozitor Čvora budućnosti, on prenosi karmičku energiju, koju je važno da shvatite. A za mnoge će najuspešnije razdoblje biti konjunkcija Marsa i Jupitera u Blizancima, ako se bavite internetskom prodajom i već duže vreme tražite partnera u inostranstvu.

(Kurir.rs/Atma/J.M.)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track