DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUL 2024. GODINE: Blizance i Rakove čeka početak ljubavne veze, Vagama fali strpljenja, Ribe same sa sobom
Foto: Shutterstock

astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUL 2024. GODINE: Blizance i Rakove čeka početak ljubavne veze, Vagama fali strpljenja, Ribe same sa sobom

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop za ponedeljak 22. jul donosi nove izazove i saznjanja, ali i prilike za pripadnike Zodijaka. Neki horoskopski znaci doživeće napredak u karijeri, dok drugima sleduje početak veoma burne veze. Pogledajte šta su za vas zvezde spremile.

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Veliki broj planeta aktivira vaše polje karijere, pa odluke koje danas budete doneli imaju dugoročan značaj. Stabilizacija u odnosu s partnerom oseća se u pozitivnoj atmosferi. Sve što je bilo sporno sada je iza vas. Tahikardija.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Profesionalno usavršavanje doneće vam napredak u karijeri. Pred vama se otvara nova perspektiva. Vaš odnos s partnerom prelazi na novi nivo. Okolnosti vas postavljaju pred izazove u novoj etapi zbližavanja. Smetnje s varenjem.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Uspeh u oblasti trgovine, uvoza-izvoza i osiguranja obeležiće ovaj dan pozitivnom atmosferom. Finansijski napredak. Ovaj dan doneće prilike za flert na svakom koraku. Moguć je početak veoma burne ljubavne veze. Premoreni ste.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Veliki broj planeta danas boravi u vašem polju javnosti i saradnje. To će vam doneti javne nastupe i dodatnu popularnost. Početak nove ljubavne veze sa osobom koju poznajete odranije, strpljenje se isplati. Reumatske tegobe.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Bitna dešavanja očekuju vas u privatnom biznisu i saradnji s prijateljima. Inovacija vas izbacuje ispred konkurencije. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz period nepoverenja. Možete biti otkriveni u nedoslednim izjavama. Problemi s kolenima.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Kreativna zanimanja i bavljenje umetnošću su oblasti u kojima će danas Device zablistati. Porast popularnosti na javnim nastupima. Device očekuje proširenje kruga porodice, kao i uspeh u zajedničkom poduhvatu s partnerom. Vrtoglavica.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Neko od vaših kolega razotkriće svoj rivalski odnos prema vama. Pokažite strpljenje i diplomatiju. Pozitivna atmosfera između vas i osobe koju ste nedavno upoznali ispunjava vas osećajem lepog ljubavnog nagoveštaja. Kondicija vam je vrlo slaba. Aktivirajte se!

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Obnovićete staru saradnju, ali će ovog puta biti sve na višem nivou. Očekuje vas važan dogovor. Ispoljite veće razumevanje prema partneru. Može se desiti da prolazi kroz veoma depresivan period. Pad imuniteta. Smanjite unos alkohola.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ovaj dan može vam doneti veliki finansijski dobitak. Period pozitivnih pravnih rešenja. Vaš odnos s partnerom danas može postati kontroverzan. Postoji mogućnost pomešanih osećanja između vas. Pojačajte unos vode.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Pruža vam se prilika da uspostavite novu poslovnu saradnju. Počinjete novi ciklus u karijeri uz nove dužnosti. Nesuglasice u vezi sa rešavanjem važnog egzistencijalnog problema između vas i partnera stvaraju napetu atmosferu. Glavobolja.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Povoljan dan za to da plasirate svoje originalne ideje u javnosti. Naići ćete na podršku uticajnih osoba. Partner vas optužuje da se tvrdoglavo držite svojih stavova što se tiče vašeg zajedničkog plana. Bolovi u vratnom delu kičme.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ovaj dan donosi vam uspeh u saradnji sa inostranstvom ili u poslu preko interneta. Uspeh u kreativnim projektima. Načinite prvi korak da se zbližite sa osobom s kojom poslovno sarađujete. Zbližavanje će brzo uslediti. Povlačite se u sebe.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track