ŠOK NA SVADBI: Mlada napravila TAJNI PLAN, pa umesto da baci BIDERMAJER, uradila nešto što je SVE OSTAVILO BEZ TEKSTA (VIDEO)
Foto: TikTok/vizantijskoplavobend

HIT

ŠOK NA SVADBI: Mlada napravila TAJNI PLAN, pa umesto da baci BIDERMAJER, uradila nešto što je SVE OSTAVILO BEZ TEKSTA (VIDEO)

Zanimljivosti -

Narodno verovanje je da je devojka koja na svadbi uhvati bidermajer sledeća na redu da se uda, a jednoj će se to zasigurno obistiniti.

Na jednoj svadbi koja se odigrala u Lincu dogodio se pravi spektakl, kada je mlada, umesto da baci bidermajer, kako nalaže običaj, prišla jednoj devojci i uručila joj ga, očigledno po tajnom dogovoru s momkom koji je planirao da zaprosi svoju izabranicu.

Kada je mlada šokiranoj devojci uručila bidermajer, okrenula se zajedno s njom, a momak je već bio na kolenima s prstenom u ruci kojim je zaprosio svoju dragu, a onda je nastalo oduševljenje, smeh i čestitke.

Ovaj video je na svom profilu na TikToku podelio bend „Vizantijsko plavo“, koji je uveseljavao goste na ovoj svadbi, a kako su rekli, ova nesvakidašnja situacija desila se na svadbi u Lincu, na kojoj su svirali.

"Na našim nastupima se rađaju nove ljubavi", stoji u opisu videa koji je na TikToku objavio bend.

Bonus video:

00:14

Anastasija Ražnatović bacila bidermajer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track