DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JUL 2024. GODINE: Ovnove čeka pad imuniteta, Lavovima sleduje finansijski napredak, Vage pršte od flerta
Foto: Profimedia

astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JUL 2024. GODINE: Ovnove čeka pad imuniteta, Lavovima sleduje finansijski napredak, Vage pršte od flerta

Zanimljivosti -

Pogledajte šta su vam priredile zvezde za četvrtak 25. jul. Nekim znacima horoskopa spremaju se pozitivna iznenađenja, dok drugima slede zdravstveni problemi.

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Aspekti planeta doneće vam šansu da se izborite za daleko bolje uslove na poslu ili da pređete na bolju radnu poziciju. Avantura sa osobom koju poznajete preko posla prerasta u tajnu ljubavnu vezu. Pad imuniteta.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Povoljni aspekti doneće vam uspeh u finansijskim poduhvatima i period unosnih investicija. Unapređenje finansija. Dopada vam se osoba koju svaki dan srećete na poslu, a uskoro sledi sastanak i zbližavanje. Bolovi u vratu.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Povoljan dan za poslovne pregovore i za komunikaciju s nadređenima. Očekuje vas prelazak na bolje plaćenu poziciju. Slobodni Blizanci mogu da očekuju romantičan ljubavni sastanak sa osobom koja im se odavno dopada. Prehlada.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Sledi nepredviđeno putovanje zbog informacija koje menjaju vaše ranije planove. Očekuje vas podrška uticajne osobe. Pruža vam se prilika da rešite važan problem između vas i partnera. Slobodnima sledi ljubav na prvi pogled. Upala grla. Izbegavajte hladne napitke.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Ovaj dan je povoljan za pregovore i proširenje kruga saradnika. Početak nove saradnje koja donosi finansijski napredak. Danas može doći do obnavljanja kontakta s bivšom ljubavlju. To se može desiti u neočekivanom susretu. Odlično se osećate.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Pozitivnu atmosferu na poslu danas će upotpuniti finansijski dobitak. Pozitivna energija dolazi kroz uspešne dogovore. Danas vas očekuje veoma ozbiljan razgovor s partnerom, uspešno ćete prebroditi stare nesuglasice. Zubobolja.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Uspešan završetak rada na projektu donosi vam zadovoljstvo, pohvale nadređenih i finansijsku nagradu. Udvara vam se osoba s posla, što vas stavlja u delikatnu situaciju jer bi vaš odnos mogao da iskomplikuje stvari. Migrena ne prestaje.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Veoma važan dan za poslovne sporazume, jer upravo današnjim odlukama polažete temelje za dugoročno finansijsko unapređenje. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na kraćim putovanjima ili preko prijatelja. Pad imuniteta.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Uspešan period što se tiče privatnog biznisa i trgovine. Ukoliko planirate da se osamostalite, uradite to u ovom periodu. Ljubavnu dilemu vam stvara nedosledno ponašanje partnera i njegova stalna igra vruće-hladno. Dobro zdravlje.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Ispunjava vas osećaj da je sada pravi trenutak da ostvarite svoj dalekosežni cilj. Period prosperiteta i novog početka. Vaš odnos s partnerom je stabilan, a dogovori o bitnim pitanjima donose zajednički uspeh. Muči vas reuma.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Veo tajne obavija vaš poslovni plan, jer s jedne strane imate tajni plan da prevaziđete konkurenciju, ali i vaši rivali imaju svoj tajni plan. Ljubav na prvi pogled prilikom susreta s privlačnom osobom na lepoj zabavi. Ne prijaju vam visoke temperature.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Početak nove saradnje s prijateljima doneće vam uspeh i dugotrajno rešenje za vašu finansijsku situaciju. Početak nove ljubavi sa osobom koju poznajete odranije, ali dugo niste smeli da joj priđete. Vrtoglavica.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track