BIO JE MEHANIČAR, A ONDA JE DOBIO NAJVEĆI DŽEKPOT U ISTORIJI: Ono što je sad doživeo je DOKAZ da je rođen pod srećnom zvezdom
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BAŠ GA JE KRENULO

BIO JE MEHANIČAR, A ONDA JE DOBIO NAJVEĆI DŽEKPOT U ISTORIJI: Ono što je sad doživeo je DOKAZ da je rođen pod srećnom zvezdom

Zanimljivosti -

Pošto mu se posrećilo na lutriji, krenulo ga je i u ljubavi. Naime, kako prenose američki mediji, Edvin Kastro (31) u vezi je sa sedam godina mlađom Pejten Vinsent, pesnikinjom i manekenkom.

Kastro je, podsetimo, postao slavan kad je u novembru 2022. godine osvojio najveći džekpot u istoriji Sjedinjenih Američkih Država - iznos od čak dve milijarde dolara.

Edwin Castro, Edvin Kastro
foto: Facebook

Istine radi, na račun mu je leglo "samo" 628,5 miliona nakon poreza, odnosno nakon što je doneo odluku da mu se dobitak isplati jednokratno (mogao je da bira, ili primi polovinu dobitka uz jednokratnu uplatu ili da pristane na pun iznos, ali uz uplate raspoređene kroz više godina).

Da se upustio u vezu, otkrila je upravo njegova bolja polovina na društvenim mrežama, pa je tako njenih 125 hiljada pratilaca nedavno imalo priliku da vidi par kako uživa u romantičnoj večeri.

Vinsent je u četvrtak takođe objavila snimak na kom je pokazala kako se ušuškala uz svog novog dečka dok su se vozili gradom u jednom od njegovih luksuznih klasičnih "poršea".

Kastro je, podsetimo, do dobitka na lutriji novac zarađivao kao mehaničar, a Vinsent je svojevremeno radila kao barista u Starbaksu u Falmautu, odnosno kao blagajnica u banci Toronto Dominion.

(Kurir.rs/ Net.hr/ L. S.)

Bonus video:

01:35

SUZANA MANČIĆ UŽIVO U EMISIJI IZDIKTIRALA SVOJE SREĆNE LOTO BROJEVE! Loto devojka NIKADA ne izostavlja OVAJ broj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track