KUPILA STVARI U PRODAVNICI POLOVNE GARDEROBE PA SE ŠOKIRALA: Potopila odeću i ZGROZILA SE kad je videla šta je iz nje izašlo
Foto: Tiktok/poopypaigey

vodite računa

KUPILA STVARI U PRODAVNICI POLOVNE GARDEROBE PA SE ŠOKIRALA: Potopila odeću i ZGROZILA SE kad je videla šta je iz nje izašlo

Zanimljivosti -

Tiktokerka koja se potpisuje kao "poopypaigey" postala je viralna nakon što je objavila video u kojem naglašava zašto treba prati odeću kupljenu u prodavnicama polovne garderobe. U videu, koji je sakupio više od 1,1 milion pregleda, prikazuje koliko takva odeća može da bude prljava.

Tiktokerka objašnjava kako je oprala plavu košulju kupljenu u prodavnici polovne garderobe koja je na prvi pogled izgledala čisto. Nakon prvog pranja je primetila svetlije mrlje na majici, što ju je nateralo da posumnja u njenu čistoću, pa je celu majicu stavila u rastvor za čišćenje, nadajući se da će se bolje oprati.

Čim je potopila košulju, voda je odmah postala prljava i smeđa. Ovo ju je šokiralo jer je pokazalo koliko je košulja zapravo bila prljava, iako je na prvi pogled izgledala čisto. Istakla je važnost pranja odeće kupljene u prodavnicama polovne odeće sa ciljem da se spreči prenošenje prljavštine i bakterija, ali i da vaša odeća bude zaista čista pre nego što je obučete.

@poopypaigey This foul but anhthing for a good shirt. #fyp #thrift #estatesale #greenscreen ♬ original sound - poopy

U komentarima su ljudi potvrdili važnost ovog saveta i podelili svoja iskustva. Dok su neki rekli da peru odeću čim stignu kući, drugi su priznali da ponekad preskoče pranje.

"I zato ja ne kupujem korišćenu odeću," napisao je jedan od pratilaca.

"Ne mogu vam reći koliko sam puta obukla stvari iz sekend henda a da ih nisam oprala," dodala je druga.

"Zar obično ne perete odeću koju ste kupili?" zaključio je treći.

Dermatolozi takođe kažu da je važno prati odeću pre nošenja kako biste izbegli bakterije, posebno kod već nošene odeće koja možda nije dobro očišćena.

(Kurir.rs/Index/J.M.)

Bonus video:

01:11

(VIDEO) OVAKVU KOŠULJU BI SVAKO ŽELEO! Apsolutno ju je nemoguće uflekati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track