Dnevni horoskop za nedelju 28. jul donosi nove, dinamične i uzbudljive promene za sve pripadnike Zodijaka. Nekima će se zvezde osmehnuti, dok će drugi morati da se uhvate u koštac sa izazovima.

OVAN

ovan.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Planetarni aspekti na nebu doneće vam originalne ideje za potencijalnu budućnost poslovanja. Povećan obim posla. Pruža vam se prilika da konačno upoznate svoju srodnu dušu, i to na nekoj proslavi. Promenite režim ishrane.

BIK

bik.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Današnji aspekti mogu vam doneti uspeh u trgovini i povoljne ishode pregovora. Pripremite se za lepa iznenađenja. Uspešno ćete rešiti problem u okviru porodice. Bićete u situaciji da pomognete nekom od ukućana. Pad imuniteta.

BLIZANCI

blizanci.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Pozitivni aspekti donose vam fantastičnu priliku za razvoj poslovanja. Vaše ideje uživaće opštu podršku. Zbližićete se sa osobom s kojom ste više u prijateljskim odnosima. Period pozitivnih preokreta. Migrena.

RAK

rak.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Glavni izazov na poslu je da izgladite narušeni odnos s jednim poslovnim saradnikom. Ovaj kompromis će vam kasnije mnogo značiti. Rešićete problem nesuglasica među ukućanima. Mudrim nastupom uspostavićete harmoniju. Nesanica.

LAV

lav.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Izuzetno povoljan dan za pregovore s poslovnim partnerima. Očekuju vas poslovno putovanje i unosan ugovor. Ovaj dan obeležiće sklad i uzajamna podrška u vezi s partnerom, a to predstavlja izvor vašeg životnog optimizma. Problem s varenjem, želucem.

DEVICA

devica.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Planetarni aspekti šire dijapazon vaših poslovnih mogućnosti. Danas ćete zablistati u javnim nastupima i prezentacijama. Početak veze donosi vam nove sumnje, ali će vam partner lepim gestom vratiti poverenje. Imate naglašenu potrebu za samoćom.

VAGA

vaga.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Povoljan aspekt utiče pozitivno na vaš odnos sa autoritetima. Očekuje vas poboljšanje komunikacije na poslu. Između vas i partnera naelektrisana situacija, ljubomora i strast stvaraju turbulenciju. Bolovi u nogama.

ŠKORPIJA

skorpija.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Planetarni aspekti doneće vam smisao za organizaciju poslovanja, ali utiču i na finansijski napredak. Nalazite se u dilemi, sviđaju vam se u isti mah dve osobe. Prepustite odluku vremenu. Odlučite se za odmor na nekoj udaljenoj destinaciji.

STRELAC

strelac.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ukoliko u ovom periodu budete doneli ispravne odluke, obezbedićete uspon u poslovanju, i to na dugoročnom nivou. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz skladan period i razumevanje. Očekuju vas romantični trenuci udvoje. Pojava ekcema kao posledica pojačanog stresa.

JARAC

jarac.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Očekujte unapređenje u karijeri. Ovo je period kada dobijate nagrade za prethodni trud. Odnos prepun razumevanja i uzajamne podrške s partnerom ispunjava vas posebnim zadovoljstvom. Prehlada. Često boravite u prostoriji izloženoj klimi.

VODOLIJA

vodolija.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Podrška veoma uticajne osobe za vaše originalne ideje obeležiće ovaj dan. Pa ipak, postoje osobe koje grade rivalski odnos prema vama. Danas možete zajedno s partnerom otputovati na jedno kraće putovanje. Sjajan provod udvoje. Vrtoglavica.

RIBE

ribe.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Poslovno, sasvim sigurno ćete ostvariti unosne sporazume. Odličan finansijski period. Partner s kojim ste počeli da se viđate sve više vas oduševljava. Konačno ste našli srodnu dušu. Izbegavajte zatvorene i zadimljene prostorije.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Instagram Srpski sportisti pevaju "Veseli se srpski rode"