BACILA JE STARE DEDINE STVARI PA JOJ POLICIJA ZAKUCALA NA VRATA: Ono što je bio u njima izaziva STRAH I JEZU - ovako se pravdala
Foto: Thinkstock

brza reakcija!

BACILA JE STARE DEDINE STVARI PA JOJ POLICIJA ZAKUCALA NA VRATA: Ono što je bio u njima izaziva STRAH I JEZU - ovako se pravdala

Zanimljivosti -

Bacanje starih stvari svako od nas barem jednom godišnje izvrši u toku velikog pospremanja stana ili nekih od prostorija u prostoru u kojem živimo. Svako od nas je tom prilikom našao brojne sitnice ili predmete za koje smo smatrali da smo ih izgubili. Međutim, neki umeju i da ne budu dovoljno detaljni u pregledanju stvari pre nego što one završe u đubretu.

To se desilo jednoj devojci, koja umalo u zatvoru nije završila zbog onoga što je nađeno kod nje.

Nije pregledala dedin odmarić pre nego što ga je bacila
Nije pregledala dedin odmarić pre nego što ga je bacilafoto: Profimedia

Policija u grčkom gradu Lamiji podigla se na noge nakon prijave da je u opštini Katariotias pronađen ormarić sa 418 metaka. Odmah je organizovana istraga, a nešto kasnije je saopšteno da je komad nameštaja izbacila na ulicu 24-godišnja devojka.

Tokom razgovora s policajcima devojka je objasnila da je ormarić pripadao njenom dedi koji je preminuo, kao i da nije znala šta se u njemu nalazi. Pored ormarića izbacila je i drugi nameštaj, jer je odlučila da renovira kuću, prenosi ProtoThema.

Policija joj je zakucala na vrata
Policija joj je zakucala na vratafoto: Shutterstock

Stvari su postale jasnije kada je utvrđeno da je pokojni deda bio penzionisani vojnik. Priču su preneli grčki mediji, a brojni korisnici društvenih mreža bili su iznenađeni situacijom.

“Bacila je komad nameštaja, a nije pogledala šta je unutra? Da su bile pare, dedin sat, ili testament, da li bi isto učinila?”, napisala je jedna osoba.

Imam poznanicu koja je bacila staru fotelju svog oca, pošto je preminuo. Kasnije je našla parče papira na kojem je zapisano da je u fotelji sakriveno 300 evra”, nadovezala se druga.

(Kurir.rs/Telegraf/M.J)

Bonus video:

01:37

DA LI ZNATE SA KOLIKO GODINA MOŽETE NAPISATI TESTAMENT? Advokat otkrio sve što treba da znate: Zbog ovoga može biti RUŠLJIV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track