Holandska atletičarka Liek Klaver (25) smatra se rivalom tronu zvanično najpoželjnije sportiskinje Alise Šmit i takmičila se u Tokiju 2020. Iako nije osvojila medalju, iskustvo u štafeti 4k400 poslužiće joj mnogo uoči Igara u Parizu.

Svestrana atletičarka koja se specijalizovala za sprinterske trke stekla je veliku popularnost. Rođena u avgustu 1998. godine. Ona je iz Holandije.

Čak i bez sopstvenog TikTok nalog, ona je veoma aktivna na ovoj platfotmi a platformi društvenih medija.

TikTokeri su hashtagovali njeno ime u objavama dok se dive njenom izgledu i često se šale da će se zbog nje preseliti u Holandiju. I to praćenje se prenelo na njen sopstveni Instagram nalog jer sada ima skoro 700.000 pratilaca.

profimedia0889012720.jpg
Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 
Misteriozni ljubavni život poznate atletičarkefoto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svi se pitaju sa kim je Lieke Klaver u romantičnoj vezi. Da li se viđa sa nekim? Govoreći o njenom ljubavnom interesu, partner Klaver trenutno je verovatno niko. Drugim rečima, možemo reći da sportiskinja trenutno izgleda kao sama. Ova pretpostavka je napravljena na osnovu tajne prirode sportiste. Jedno vreme se spekulisalo čak i da je u vezi sa atletičarkom iz Holandije ali ona je to demantoval. Do sada mediji, kao ni uporni fanovi nisu uspeli da saznaju detalje njenog emotivnog života.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir sport Srbija Amerika Olimpijske igre