Gledaoci Olimpijskih igara u Parizu prethodnih dana mogu uživati u bogatom sportskom programu. Međutim, pojedine scene privukle su više pažnje od onoga što se dešava na borilištima za medalju.

Jedna od tih je i ona u kojoj je glavna zvezda francuski skakač u vodu Žil Buje. On će takmičiti u individualnom skoku sa daske od 3 metra sledeće nedelje i vredno trenira kako bi usavršio za takmičenje. Međutim, fotografija na kojoj se tušira pored bazena izazvala je pravu buru na internetu, ostavivši sve koji prate Olimpijske igre bez daha zbog jednog specifičnog detalja.

Čak i oni koji ne prate sport, sada su počeli da prate ovu disciplinu jer je izvajano telo ovog sportiste postalo viralno.

Ono što nikome nije promaklo jeste njenog impozantan "ponos" u sportskim gaćicama. Komentari su se samo nizali, a malo ko je je ostao imun na ove kadrove.

alexis-jandard-452081590-18445467979029425-4735676529222036193-n.jpg
Instagram/alexis_jandard 
Žil Buje privukao je veliku pažnjufoto: Instagram/alexis_jandard

Jedan od komentara bio da je to "jedini razlog zbog kojeg volim Olimpijske igre". Drugi je dodao: "Samo se nadam da njegove kupaće gaće dobijaju novac za prekovremeni rad." Treći korisnik je napisao: "Dobro popunjen prostor kupaćih gaća."

(Kurir.rs/SD/M.J)

Bonus video:

Kurir teleivizija NEVIĐEN SKANDAL NA OLIMPIJADI ISPOD AJFELOVE KULE! Novinar Kurira: To što se DANAS desilo je NEUPOREDIVO GORE od otvaranja OI