San je bitan za svakodnevno funkcionisanje, a osobe rođene u ovim horoskopskim znacima ne mogu da zaspe u potpunoj tišini.

Potrebna im je muzika ili neki opuštajući zvuk, koji bi im omogućio da mirnije spavaju.

Blizanci

profimedia0482311891.jpg
Profimedia 
Blizanci ne mogu da spavaju u tišinifoto: Profimedia

Blizanci ne mogu da isključe svoje umove, čak ni kada je vreme za spavanje. Zato im zvučna pozadina, kao što je muzika ili beli šum, pomaže da smire um i zaspe.

Muzika im pomaže da usredsrede svoj um na nešto umirujuće, što im olakšava da se isključe iz svakodnevnih briga i zaspe. Tiha muzika u pozadini stvara prijatnu atmosferu koja im pomaže da se opuste i lakše utonu u san.

Ribe

profimedia0482311895.jpg
Profimedia 
Ribe ne mogu da spavaju u tišinifoto: Profimedia

Ribe vole da stvaraju magičnu atmosferu za spavanje, a muzika im pomaže da utonu u svoje snove i istraže bogate unutrašnje svetove.

Muzika im pomaže da se povežu sa svojim osećanjima. Melodije i ritmovi mogu im pomoći da obrade svoje emocije i lakše zaspe.

Zvuci muzike mogu stvoriti osećaj sigurnosti i topline. Ribe vole osećaj udobnosti i zaštite koji im muzika može pružiti dok spavaju.

Vaga

profimedia0482311902.jpg
Profimedia 
Vage ne mogu da spavaju u tišinifoto: Profimedia

Vage vole da im okruženje bude prijatno i harmonično, a muzika im pomaže da stvore savršenu atmosferu za spavanje.

Oni teže harmoniji u svim aspektima života, uključujući i san. Umirujuća muzika pomaže im da se osećaju uravnoteženo i opušteno.

Zvuci muzike mogu im pomoći da postignu unutrašnju ravnotežu i da se smire i usklade svoje misli i osećanja pre nego što zaspe.

(Kurir.rs/Index.hr/I.M.)