Video snimci koji prikazuju ljude koji hvataju zmije često postaju viralni na društvenim mrežama jer rade ono što bi većini ljudi bilo zastrašujuće. Jedna žena je privukla pažnju na društvenim mrežama dok je neustrašivo spašavala zmiju koja je ušla u kancelarijski prostor. Poreklom iz Bilaspura u Indiji, Ajita Pandej je spasilac zmija.

Video počinje tako što Ajita hoda po kancelariji kako bi spasila zmiju zarobljenu iza kompjuterskog sistema. Ona je lako uhvatila zmiju, dok je kancelarijsko osoblje iznenađeno gleda u nju. Sve vreme je bila potpuno spokojna i nasmejana. Jedna od prisutnih žena pitala je da li je zmija otrovna, na šta je ona rekla da nije.

Video je sakupio preko tri miliona pregleda i izazvao lavinu komentara korisnika društvenih mreža koji nisu krili oduševljenje.

uhvatila-zmiju.jpg
Printscreen/X/YoYoFunnySingh 
foto: Printscreen/X/YoYoFunnySingh

Ona je zvezda! Zavidim na njenoj smirenosti i veštini“, napisao je jedan korisnik. Drugi su dodali: „Nikada ranije nisam video da žena ovako drži zmiju. Svaka čast!“, „Kakva dama. Kakva smirenost!“, "Ona je prava heroina, za razliku od popularnih lažnih."

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

Instagram/serbialive_beograd Zmija na Novom Beogradu