"SKRNAVITE NEŠTO ŠTO JE SVETO" Haos na mrežama zbog Marijane koja je KUMOVALA BIVŠEM MUŽU NA VENČANJU, internet gori: "KRAJ SVETA"
Foto: TikTok/tamarapuric98

MIŠLJENJA SU PODELJENA

"SKRNAVITE NEŠTO ŠTO JE SVETO" Haos na mrežama zbog Marijane koja je KUMOVALA BIVŠEM MUŽU NA VENČANJU, internet gori: "KRAJ SVETA"

Zanimljivosti -

Marijana Purić, koja je postala popularna nakon što je kumovala bivšem mužu na venčanju s novom izabranicom, podelila je korisnike društvenih mreža.

Dok su jedni ovaj potez prihvatili s oduševljenjem, drugima kumovanje bivšem na venčanju, nema nikakvog smisla, te su i grubo komentarisali ovaj "aranžman".

Kako ova situacija nije baš uobičajena pojava, bilo je očekivano da će se na društvenim mrežama naći oprečni komentari.

"Ovo je bolesno", "Ljudi moji, bre, šta je ovo", "Daleko vam bila lepa kuća", "Dokle smo došli...", "Zašto se sprdate sa nečim što je sveto? Pravite cirkus od kumstva! Katastrofa kud ovaj svet ide", "Meni je ovo kraj sveta", samo su neki od negativnih komentara, među kojima su i oni koji nisu baš birali reči.

Iako je dosta negativnih komentara, ipak prednjače pozitivni, koji su ih podržali, te istakli da bi trebalo da bude normalno da bivši supružnici ostanu u dobrim odnosima nakon razvoda, naročito ako imaju dete.

"Jeste neobično, ali je lepo! Ne znam zašto u svemu vidite nešto negativno", "Ma bravo, bre!", "Svi srećni, svi lepi, svi zadovoljni. Ne vidim problem", "Nek ste vi živi i zdravi 100 godina", "Njihovi osmesi govore sve! Podrška za vas", nizali su se pozitivni komentari.

A evo još nekih:

"Žena kad te preboli, može i kuma na svadbi da ti bude", "Pa legendarno, meni je ovo totalni hit. Podrška za kumu", "Kuma nije dugme", "Ovako sebe ja vidim bukvalno za koju godinu", "Bravo, kumo, legenda si", "Bravo, koji carevi", samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Podsetimo, snimak na kome Marijana Purić kumuje bivšem suprugu na venčanju s novom izabranicom postao je viralan, a podelila ga je na TikToku i sama mlada.

"Ja sam njegova bivša žena, ovo je naše dete, ali družimo se, volimo se", rekla je dok se potpisivala u knjigu svedoka.

Njen komentar je izazvao smeh svih prisutnih, a i sama matičarka je bila iznenađena.

"Neka sam pitala, da čujem ovu informaciju", prokomentarisala je matičarka.

Marijana se dodatno našalila na račun situacije i u restoranu u kome su proslavljali venčanje, te je iz koverte, umesto novca, koji se obično daruje mladencima, izvadila papir, na kome je pisalo:

"Srećno, kumovi, ja sam vam već dala".

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track