Strelca će pritiskati rokovi koji se opasno približavaju. Šefovi će prema vama biti vrlo zahtevni i sumnjičavi. Nemojte se dokazivati rečima nego kvalitetom svoga rada.

Ovan

ovan.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Posao: Neke obaveze moraćete da završite uz saradnju neproverenih saradnika, zato budno pratite njihov rad. Proveravajte rezultate svoga rada kako biste bili sigurni da ćete na kraju ostvariti uspeh.

Ljubav: Odnos s partnerom je bolji pa će razlike među vama pasti u drugi plan. Ujediniće vas zajednički ciljevi pa ćete se više oslanjati jedno na drugo. Samci će se naći okruženi novim prilikama, ali njihovo srce kucaće samo za jednu osobu.

Zdravlje: Zaboravite na neuredan život i čuvajte zdravlje. Boravite na svežem vazduhu i dovoljno spavajte. Pokušajte da rešite porodične probleme jer neskladni odnosi s ukućanima nepovoljno deluju na vaše raspoloženje.

Najbolji dan: 4. avgust

Najlošiji dan: 9. acgust

Bik

bik.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Posao: Bićete susretljivi i spontani. Izvrsno ćete se snalaziti u situacijama donošenja odluka. Mogli biste da dođete u posed informacija koje će baciti novo svetlo na jedan odnos ili nečiji postupak.

Ljubav: Nemojte se uplašiti ako vaša veza prebrzo ulazi u vode ozbiljnog odnosa. Prepustite se osećanjima i ne dozvolite da vam nesigurnost u sebe umanji zadovoljstvo. Drugi će vas savetovati i petljati se u vaš intimni život – sprečite ih u tome!

Zdravlje: Boljeg ste raspoloženja pa vas iz učmalosti i nezadovoljstva izvlači aktivan društveni život i prijatelji. Pripazite se sitnijih nezgoda zbog nepažnje i dekoncentracije, a i probava bi mogla da vas muči.

Najbolji dan: 6. avgust

Najlošiji dan: 5. avgust

Blizanci

blizanci.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Posao: Ako budete govorili jedno, a radili drugo, nećete ostaviti dobar utisak. Izbegavajte davanje praznih obećanja. Vaše ideje izdvajaju vas iz proseka pa ne potiskujte svoj originalni duh i kreativnost.

Ljubav: Čežnja za slobodom mogla bi da vas podstakne na zahlađenje odnosa. U vama će se nagomilavati nezadovoljstvo pa ćete imati osećaj da je navika pomalo zamenila ljubav. Potrudite se da unesete svežine u odnos, planirajte s partnerom zajedničko letovanje.

Zdravlje: Izloženi ste stresnim situacijama. Možda mnogo radite ili se sukobljavate s neistomišljenicima, što vam crpi energiju. Ako ste na moru, čuvajte se opekotina od sunca, uboda insekata i raznih drugih nezgoda.

Najbolji dan: 10. avgust

Najlošiji dan: 7. avgust

Rak

rak.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Posao: Rešićete ključne probleme i ojačati finansije. Niz dobrih poteza koje ćete napraviti, daće dobre rezultate u budućnosti. Neki će učestvovati u pripremanju velikog projekta i briljirati.

Ljubav: Zalupićete vrata svađama, strahovima i brigama. Primetićete da se partner odnosi prema vama s više poštovanja i pažnje. Mlađima su nove ljubavi na pomolu. Iako ćete biti nesigurni u nastupu, to će drugoj strani biti jako simpatično.

Zdravlje: Već dugo niste bili u tako dobrom astrološkom periodu kao što je ovo. Imate mnogo energije i vitalni ste pa dobro podnosite sve napore. Ako ste bolešljivi, veliki su izgledi da ćete se brzo oporaviti.

Najbolji dan: 8. avgust

Najlošiji dan: 9. avgust

Lav

lav.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Posao: Bićete nenadmašni u organizaciji, sprovođenju zamisli u dela, trgovini i finansijskim poslovima. Bez straha pokažite svoje ambicije, zatražite od šefa da vas uključi u ozbiljnije projekte.

Ljubav: Bićete sigurni u ono što želite i što očekujete od partnera. Otvoreno ćete razgovarati o svojim sumnjama, pa i svađati se ako uočite da ste pogrešno shvaćeni. Nije isključeno da u žaru prepirke raskinete vezu pa je obnovite s još većim žarom i ljubavlju.

Zdravlje: Sunce u vašem znaku vas prolepšava i čini ljubaznijima, društvenijima. Tu je i povoljan Mars iz znaka Blizanaca koji vam daje energiju i optimizam, tako da zdravstvenih tegoba nećete ni imati.

Najbolji dan: 5. avgust

Najlošiji dan: 7. avgust

Devica

devica.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Posao: Pozitivna reakcija na vaš rad daće vam podsticaj za nove pobede. Moći ćete da se pohvalite zavidnom radnom energijom i izvanrednom intuicijom. Odlično ćete delovati i u stresnim situacijama.

Ljubav: Nadoknadite propušteno, darujte sebe bližnjima, deci i partneru. Društveni život je pod zaštitom zvezda pa izlasci mogu uroditi lepim poznanstvom. Venera u vašem znaku povećava vašu privlačnost i zaljubljivost – sada je vreme da nekog zavedete!

Zdravlje: Vitalni ste i energični, ali nepovoljan Marsov uticaj može da poljulja vaše samopouzdanje ili snizi raspoloženje. Mogući su prolazni naleti napetosti. Prijaće vam more i plivanje i sve što može da vas opusti.

Najbolji dan: 6. avgust

Najlošiji dan: 4. avgust

Vaga

vaga.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Posao: Izbegnite sukobe na koje će vas potencirati nepovoljni Merkurov položaj. Vaš uspeh i zadovoljstvo u radu će zavisiti od toga da li drugi žele da tolerišu vaše istupe. Mogao bi da vam bude poveren važan zadatak.

Ljubav: Razvoj emotivnih zbivanja neće vam ići u korist. Zato ne izazivajte partnera prepirkama i neutemeljenim sumnjama. Istrajte na vernosti i iskrenosti, ma koliko vas privlačila treća osoba s kojom biste rado podelili intimne trenutke.

Zdravlje: Bićete puni optimizma i društveni, ali vaše telo ponekad neće moći da prati dinamičan tempo kojem ćete ga izlagati. Pijte mnogo vode i čajeva i detoksikujte se dijetom na bazi voća i povrća.

Najbolji dan: 9. avgust

Najlošiji dan: 7. avgust

Škorpija

skorpija.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Posao: Bez obzira na vaše iskustvo i obrazovanje od vas će se tražiti usvajanje novih veština i snalažljivosti u novim situacijama. Nećete biti skloni ustupcima i tvrdoglavo ćete braniti svoje stavove.

Ljubav: Venera vas mazi povoljnim prilikama i ističe vaš šarm i privlačnost. Govor tela i strastveni zagrljaji osobe koju volite, obeležiće dane pred vama. Samci, nekome će se svideti vaša energičnost, a privlačnost bi mogla biti obostrana.

Zdravlje: U odličnom ste astrološkom periodu, koji podržava i daje odlične rezultate svima koji su na dijeti ili vežbom žele da skinu višak kilograma. Prijaće vam putovanja, a naročito letovanje na moru i plivanje.

Najbolji dan: 8. avgust

Najlošiji dan: 5. avgust

Strelac

strelac.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Posao: Pritiskaće vas rokovi koji se opasno približavaju. Šefovi će biti vrlo zahtevni i sumnjičavi. Nemojte se dokazivati rečima nego kvalitetom svoga rada. Kasniće novac na koji računate.

Ljubav: Uravnotežite osećanja, dajte partneru više slobode i ne gnjavite ga ljubomorom. Slobodnima će nove romanse, uzbudljivi susreti i nesvakidašnja iskustva povezana s putovanjem, vratiti optimizam. No ipak, pripazite da se ne zaljubite u nekog neiskrenog.

Zdravlje: Mars u znaku Blizanaca nagoveštava prolazne vrtoglavice, bolove u mišićima ili upalne procese. Bitno je da živite što mirnije, bez prevelikih uzbuđenja, alkohola ili teške hrane. Ako ste na moru, držite se hladovine.

Najbolji dan: 4. avgust

Najlošiji dan: 6. avgust

Jarac

jarac.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Posao: Istaknuta je dobit od pružanja intelektualnih usluga i širenja poslova van vašeg mesta boravka. Neki će zaraditi nešto novca kao spoljni saradnik ili stručni savetnik. Putovanja donose dobit.

Ljubav: Krenite u osvajanje nečijeg srca. Pojavite se na pravim mestima, ali računajte i na zle jezike i ogovaranja. Mogli biste da se svidite osobi koja živi daleko od vas, naročito ako se radi o poznanstvu na letovanju. Učinite sve da se ponovno vidite.

Zdravlje: Odlično je vreme da se posvetite sportu. Ako ste na moru, što više plivajte i šetajte uz obalu, a ako ste u gradu, vozite rolere, bicikl i sl. Sve to će vam pomoći da za kratko vreme istešete liniju.

Najbolji dan: 7. avgust

Najlošiji dan: 10. avgust

Vodolija

vodolija.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Posao: Nemojte se nervirati ako se planovi menjaju. Plivajte niz struju ili na neki drugi način prilagodite sebe u danim okolnostima. Zahladićete saradnju s osobom čije su vam stavovi neprihvatljivi.

Ljubav: S nekim ko vam se jako sviđa, uspostavićete neki oblik saradnje ili će vam se svideti osoba s kojom ste u profesionalnom ili prijateljskom odnosu. Bračni odnosi prolaziće kroz dane preporoda – strastveni Mars podiže vaš libido do neslućenih granica.

Zdravlje: Pojačano ćete se brinuti o sebi, posetiti stomatologa ili obaviti krvne analize i proveriti masnoću u krvi. Nedelja je odlična za lečenja, terapije, ali i za sve oblike ulepšavanja tela i negu lica.

Najbolji dan: 9. avgust

Najlošiji dan: 5. avgust

Ribe

ribe.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Posao: Poslovna komunikacija iziskuje više opreza. Nekog ćete okrenuti protiv sebe neumesnom izjavom. Borite se protiv nečijeg pokušaja da vam nametne dodatne obaveze ili da vas pridobije za svoje ciljeve.

Ljubav: Stari problemi će izbiti u punoj snazi, a vi ćete biti skloni rešenjima zbog kojih ćete posle žaliti. Ako planirate početak zajedničkog života, radije pričekajte jer ste u periodu koji neće podržati brzoplete odluke. Nemojte da zavaravate sami sebe.

Zdravlje: U napetom ste astrološkom periodu, stoga je dobro da što više pripazite na svoje zdravlje. Pojačana je izloženost stresu, a i neke hronične boljke mogle bi opet da buknu. Obavite potrebne lekarske pretrage.

Najbolji dan: 8. avgust

Najlošiji dan: 6. avgust

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija "DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU!" Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN