Letnje vreme dodatno budi emocije, te nije ni čudo što mnoge veze počinju baš u ovo doba godine. Neki se baš u letnjim mesecima odlučuju na sledeći korak u vezi.

Jedna romantična prosidba na plaži Crne Gore privukla je pažnju javnosti. Osim što je sve bilo u znaku ljubavi i romantike, jedna devojka je posebno privukla pažnju. Naime, reč je o drugarici buduće mlade.

Snimak počinje tako što par uživa na plaži, a mladić devojku dovodi do kraja obale gde joj je priredio poseban romantičan angažman. Ona sve vreme na licu ima povez kako ne bi videla iznenađenje koje je očekuje. Odjednom, mladić kleči na kolenima i vadi prsten kako bi je isprosio, u pozadini se vidi vatromet.

Međutim, u prvi plan je upak upala devojka, za koju se veruje da je njihova prijateljica. Devojka se tokom dešavanja prosidbe prosto bacila na pesak kako bi napravila što bolju fotku.Tim potezom je oduševila mnoge.

Komentari ispod snimka su se nizali i svu su hvalili požrtvovanost ove devojke da zabeleži što bolji kadar.

"Devojka sa aparatom je glavna zvezda", "E, to je požrtvovanost", "Svaka čast", "Ova u roze haljinu što se bači ako nije golman onda ništa“, "Ovako se nije bacao Đanluiđi Bufon. Znači pohvale za malu“ samo su neki od oduševljenih komentara.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir Slavlje na ulicama posle Novakove pobede 3