Merkur je danas ušao u svoj retrogradni hod u znaku Lava. Kao i uvek donosi neočekivane poteškoće i kašnjenje, probleme u komunikaciji i nesporazume za sve znake Zodijaka.

aswfawgat.jpg
Shutterstock, Profimedia 
Počeo je retrogradni Merkurfoto: Profimedia, Shutterstock

Ovaj retrogradni Merkur trajaće do 29. avgusta 2024, a Hindus Tan Times isitče da će imati poseban utiacj na sve horoskopske znake, a posebno novčanike.

Ovan:

Ovo bi moglo ponovo da otvori ranije prilike za rad na poslovima. Preporučuje se da svi radni dokumenti budu verifikovani najmanje dva puta. Zaljubljeni, samci mogu ponovo sresti svoje stare poznanike sa dejtova.

ovan.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Oni koji imaju saputnike treba da provode više vremena razgovarajući o stvarima kako bi izbegli svađe. Što se tiče novca, nije dobro vreme za donošenje velikih odluka. Pregledajte svoje bankovne papire.

Budite oprezni sa pogrešnim koracima u novcu. Što se tiče zdravlja, srce, leđa i stomak mogu zahtevati posebnu pažnju.

Bik:

Za one koji traže posao, to bi moglo značiti vraćanje starih poslova ili razmatranje mogućnosti rada od kuće. Poslodavci treba da budu oprezni sa prekomernim radom koji njihovi zaposleni obavljaju od kuće. Sada je savršeno vreme da preuredite svoju kancelariju.

bik.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

U ljubavi, samci su mogli da pronađu nekoga preko porodice. Parovi će možda želeti da budu zajedno češće i da pronađu sigurnost u društvu jedno drugom.

Pametnije je pogledati kućni budžet. Možda ćete otkriti kako da smanjite kućne troškove.

Blizanci:

Radnicima se savetuje da pročitaju sve poruke dva puta i da budu oprezni u komunikaciji sa drugim zaposlenima. Oni koji traže posao mogu dobiti odgovor na prethodne prijave.

blizanci.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ovo je najbolje vreme da doterate svoj životopis i pripremite se za intervjue. U ljubavi, samci bi mogli da se vrate u prošlost, možda staru vezu. Parovi treba da budu strpljivi i izbegavaju da povisuju ton sa svojim partnerom ili da koriste grube reči.

Nije pravo vreme za sklapanje novih sporazuma.

Rak:

Dobro je vreme da osvežite svoje veštine i razmislite o tome šta je važno kada je u pitanju određeni posao. Zaposleni treba da budu oprezni kada se bave bilo kakvim novčanim problemima na radnom mestu.

rak.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ponovo proverite sve finansijske izveštaje i transakcije organizacije.

Za ljubav, samci će razmišljati o tome šta žele od partnera. Parovi treba da razgovaraju o pitanjima vezanim za imovinu i druge aspekte od zajedničkog značaja.

Lav:

Ovo vreme bi vas moglo naterati da više razmišljate o sebi i o tome kako vas drugi vide. Biće korisno da zapišete svoje individualne ciljeve.

Nemojte se lako nervirati na sebe ili na druge ljude. Zaposleni treba da budu oprezni u pogledu toga kako se predstavljaju drugim ljudima. Ne govorite bez razmišljanja na sastancima.

lav.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Za ljubav, samci treba da razmisle o tome kako se ponašaju na sastancima. Oni u vezama ne bi trebalo lako da se naljute na svoje partnere ako se čini da su u stanju konfuzije.

Devica:

Ovaj period bi vas mogao učiniti osetljivijim i intuitivnijim. Možda biste želeli da meditirate da biste došli do korena svog uma. Samo imajte na umu da sve što smatrate zbunjujućim ili u šta niste sigurni važi samo za ograničeno vreme. Odvojite vreme da se odmorite i verujete u sebe.

devica.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Zaposleni nikome ne bi trebalo da odaju informacije o poslu i ne bi trebalo da ogovaraju po radnom mestu.

U ljubavi, samce može privući stranac ili bivši partner.

Vaga:

Ovaj period može da vas natera da razmislite o svom položaju na društvenim mrežama i očekivanjima za budućnost. Može vas naterati da razmišljate o prijateljima sa kojima ste izgubili kontakt.

Upamtite, sve zabune u vašem društvenom životu su kratkoročne. U karijeri, postoji šansa da se od prijatelja ili bivših poznanika upoznate sa mogućnostima za posao.

vaga.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

U ljubavnim stvarima, prijatelji bi se mogli pretvoriti u ljubavnike. Parovi takođe treba da nađu vremena za prijatelje, a ne samo za svoje partnere.

Škorpija:

Ako doživljavate stres na radnom mestu, preporučljivo je da potražite načine da se nosite sa ovom fazom. Ovaj period može da vas natera da razmislite o svom životnom putu i ​​o tome kako želite da vas javnost doživljava. Možda biste želeli da razmislite o svojim planovima za karijeru. Budite strpljivi sa radnim procesima i profesionalnim rastom.

skorpija.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Za ljubav, samci mogu pronaći partnera na poslu ili čak u poslovnom okruženju. Budite oprezni sa troškovima vezanim za posao.

Strelac:

Ovaj period bi vas mogao naterati da više razmislite o svojim uverenjima i pogledu na svet. Možete razmišljati o mestima koja ste posetili ili promeniti filozofiju života.

strelac.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Svaka zabuna oko velikih životnih pitanja traje samo ograničeno vreme. U ovom trenutku nije preporučljivo započeti nove pravne procedure.

Što se tiče zdravstvenih problema, budite oprezni sa problemima sa kukovima i butinama. Ako pokušavate nove režime vežbanja kao što su joga ili tai či, radite to postepeno. Nemojte žuriti sa procesima učenja i kulturnim interakcijama.

Jarac:

Ovaj period bi vas mogao naterati da više razmišljate o promeni sebe. Možda ćete morati da pregledate neke emocionalne probleme ili finansijska poravnanja koje ste imali u prošlosti. Budite strpljivi sa komplikovanim problemima i ljudima. Situacija će biti jasnija kada se retrogradnost završi.

jarac.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Na poslu ponovo proverite sve finansijske izveštaje i zajedničke poduhvate. Parovi treba da budu iskreni jedni prema drugima u pogledu novca i osećanja. Budite oprezni u vezi sa zajmovima, porezima i zajedničkim troškovima.

Vodolija:

Tokom ovog perioda, možda ćete razmišljati o ravnoteži u vašim odnosima sa drugim ljudima, prijateljima ili kolegama. Možda ćete želeti da se vratite na probleme u vašim odnosima ili da preispitate način na koji komunicirate sa drugima.

vodolija.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Odvojite vreme i usredsredite se na poboljšanje svojih komunikacijskih veština.

Profesionalci mogu ponovo uspostaviti poslovne odnose sa prethodnim saradnicima ili kupcima. Nije pravo vreme za početak nove ekspanzije poslovanja. Pazite na probleme koji se odnose na donji deo leđa i bubrege.

Ribe:

Ovaj period može da vas natera da razmislite o svom svakodnevnom životu i načinu na koji njime upravljate.

ribe.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Može biti korisno preispitati prethodna zdrava ponašanja ili razmotriti kako nečiji raspored treba da bude organizovan. Ne očekujte drastične promene i budite ljubazni prema sebi; počnite sa malim promenama.

Samci mogu da upoznaju svoje partnere kroz posao ili zdravstvene aktivnosti. Parovi treba da se postaraju da steknu navike koje treba da podržavaju kao par. Budite oprezni sa zdravljem varenja.

(Kurir.rs/I.M.)