U mnogima od nas se pred odlazak na letovanje vodi borba da li na plažu treba nositi hranu ili "napasti" čokoladne krofnice i druge đakonije koje se nalaze u blizini.

Sada više ne morate da se dvoumite. Sve što je potrebno jeste da poslušate jednu mladu Srpkinju, koja se na TikToku predstavlja kao "_tetka_" a koja je, sa svojih preko 20. 000 pratilaca, podelila kako se ona priprema za predstojeće letovanje.

Naime, po prvi put u životu, odlučila je da sve spremi kod kuće, zamrzne i ta jela ponese na more. Na njenom meniju našli su se grašak, pasulj, gulaš i bolonjeze sos, a čak je dobila i savet kako da zamrzne šnicle.

@__tetka_ Šta nikako ne sme da se zamrzne a šta je ok i šta vi nosite na more? Pišite u komentarima #paradajzturisti#putovanje#hranazaput#hrana#food#recepti#odmor♬ original sound - Tetka

Video je skupio oko 300.000 pregleda i 300 komentara, a pojedini pratioci su izrazili svoje vidno nezadovoljstvo.

"Je l' realno da nosite zamrznutu hranu na more? Na more se ide da se uživa, a ne kuva ili podgreva. Ima toliko restorana. Strašno," napisao je jedan od pratilaca.

"Za poslednjih 20 godina nisam poneo gram hrane na more. Malo je ovo bezveze," dodao je drugi.

"Sve razumem, ali ljudi, neko istinski pohuje na moru, u apartmanu u kome spava? Kao, miris mora i spaljenog ulja na jastuku?", zaključio je treći.

Kako se vi hranite na moru i da li nosite hranu na plažu?

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Twitter SRPKINJA LAŽIRALA LETOVANJE NA IBICI DOK JOJ U KADAR NIJE UPAO ON: Ljudi plaču od smeha zbog onog što je rekla