Šona Galon i njen partner Žak poduže vremena maštaju o novom, savršenom domupa su, 2021. godine, prodali svoj stan i kupili staru, neodržavanu kućiću sa ciljem da od nje naprave kuću iz snova.

Iako je ovaj objekat proglašen za najružniju kuću u kraju, oni su odlučili da ipak ima potencijal da postane najlepša, a da bi to i dokazali objavili su svaki korak na svom profilu na TikToku.

Kompletna transformacija, koju su uradili potpuno sami, trajala je cele dve godine, a tokom tog perioda ostvarili su se i kao roditelji, što ih definitivno nije usporilo da ostvare svoj cilj, naprotiv.

I uspeli su. Od najružnije kuće u kraju uspeli su da naprave modernu vilu, punu prirodne svetlosti u kojoj svaka prostorija izgleda apsolutno zapanjujuće, do mere da im čak i kupatilo, koje su okrečili u elegantnu crnu boju, ima samostojeću kadu i veliki plazma TV.

Posebnu notu ovoj, sada prelepoj nekretnini, daju staklene stene koje se prostiru duž cele širiine kuće, povezujući pritom enterijer i eksterijer, a jagodu na šlagu torte definitivno čini kamin i baštenska garnitura u njihovom dvorištu.

"Ponosna sam na nas i naš projekat i, sada, potpuno spremna za dolazak našeg malenog dečaka", napisala je Šenon u jednoj od objava, a prenosi Express.

Bonus video:

Kurir televizija U SRBIJI PRONAŠAO SVOJU ZEMLJU IZ SNOVA: Amerikanac ODUŠEVLJEN našom hranom i rakijom REŠIO da ostane ZAUVEK (KURIR TELEVIZIJA)