U emisiji "Puls Srbije" gostovala je Ružica Kralj, astrolog, koja je podelila svoje prognoze i uvide o uticajima trećeg retrogradnog Merkura ove godine, kao i retrogradnog Saturna.

Astrolog tvrdi da se ljudi često krive retrogradni Merkur za sve loše što im se dešava, ali upozorava da je retrogradni Saturn mnogo ozbiljniji i da donosi teža iskušenja, jer je povezan sa sudbinom i karmičkim dugovima.

Prema njenim rečima, retrogradni Saturn od 29. juna do 15. novembra zahteva od nas da budemo ozbiljni, odgovorni i disciplinovani.

- Saturn zna da kažnjava ako niste ozbiljni - tvrdi Kralj, dodajući da će oni koji se ponašaju van ovih okvira imati velike probleme.

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

Astrolog takođe ističe da živimo u 12. godini apokalipse, koja traje od 2012. godine, i naglašava da je ovo period najveće borbe između dobra i zla.

- Ovo je najveća borba sada jer sada negativne sile trenutno imaju veliku moć - rekla je Kralj.

Prema njenim prognozama, sledeća godina će doneti bolje periode, posebno za našu zemlju od 28. juna, dok će ceo svet ući u bolji period od Nove godine. Kralj smatra da će Srbija proći kroz trenutne negativnosti bez većih problema, zahvaljujući odrađenim karmičkim zadacima.

merkur.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Kralj je detaljno analizirala uticaje retrogradnog Merkura i Saturna na horoskopske znakove:

Vatreni Znakovi (Ovan, Lav, Strelac) - Prema Ružici Kralj, vatreni znakovi su sada na velikom iskušenju.

- Ljubav im je na velikom ispitu - kaže ona, upozoravajući na potencijalne svađe i probleme u vezama. Takođe, savetuje da se fokusiraju na posao i ozbiljno shvate svoje obaveze.

Zemljani Znakovi (Bik, Devica, Jarac) - Zemljani znakovi su u boljoj poziciji. Kralj tvrdi da Devica trenutno privlači puno pažnje, dok Bikovi i Jarčevi trebaju obratiti pažnju na posao i finansije.

- Bik će juriti novac više nego ljubav - dodaje ona.

shutterstock-2264974733.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Vazdušni Znakovi (Blizanac, Vaga, Vodolija) - Kralj napominje da Blizanci prolaze kroz period lutanja, dok Vage odrađuju karmički dug kroz ljubav. Vodolije se, prema njenim rečima, suočavaju s izazovima i trebaju raditi na promeni sebe.

Vodeni Znakovi (Rak, Škorpija, Ribe) - Za Rakove, Kralj kaže da su često nezadovoljne u ljubavi, dok Škorpije imaju prednost u poslu i karijeri. Ribe, posebno muški predstavnici, mogu biti uspešni poslovno, ali i skloni tajanstvenim ljubavnim vezama.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija "PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO": Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN