Jedan muškarac iz Srbije pokrenuo je pravu debatu na mrežama, nakon što se pohvalio da tokom letovanja u Grčkoj redovno sprema morske specijalitete.

whatsapp-image-20220731-at-9.42.33-pm.jpg
Ana Paunković 
Objava na mrežama izazvala pravu pometnjufoto: Ana Paunković

- Na moru u Grčkoj obožavam da kuvam. Prošli put u Stavrosu smo imali i zajedničku terasu na krovu koju su svi koristili uveče jer je preko dana bilo 40C u hladu.

I sad odleže miomiris potkrovljem, neke gospođe negoduju pitaju se glasno ko prži na odmoru kad ima giros za 3€. Rekoh: Ja pržim, a to što se oseća je miris flambiranog belog luka, tako počinje svako italijansko jelo.

covek-przi-luk-na-moru-foto-facebook.jpg
Printskrin/Facebook 
Objava izazvala lavinu komentarafoto: Printskrin/Facebook

A ovo su pripreme za gulaš od hobotnice u toku. Kuvate li i zašto ne, oni rešoi bukvalno novi netaknuti greota? - napisao je u objavi grupe "Grčka info" na društvenoj mreži Fejsbuk.

Mreže se usijale

Ova objava privukla je veliku pažnju korisnika pomenute mreže, a mnogi nisu delili isti stav sa njim.

"Na moru odmaram i ne prilazim šporetu. Kuvam samo kafu i dosta od mene vala", bio je jedan od istaknutijih komentara. Čitajući dalje komentare naišli smo na ispovest žena kojima odmor služi da ne kuvaju.

shutterstock-424620385.jpg
Shutterstock 
Odmor mnoge domaćice koriste da ne kuvajufoto: Shutterstock

"Obožavam da kuvam ali na moru ni pod razno. Tamo mi jedino prija miris mora", "Svaka čast tebi na kulinarstvu ako voliš. Ali ja sa troje dece odem na odmor da bih "odmorila" uostalom i od kuvanja", bili su samo neki od komentara.

Platiš apartman 2000 evra za 10 dana i lik pored tebe prži beli luk

Ipak, čovek koji voli da kuva na moru, najviše je razljutio korisnike Fejsbuka izjavom da redovno prži beli luk na odmoru. Taj deo besno je prokomentarisao jedan korisnik.

2264311-0804shutter-edit.jpg
Shutterstock 
Momak istakao da to ne bi trpeo ako je platio apartman 2000 evrafoto: Shutterstock

- Platiš apartman 2000 evra za 10 dana i lik pored tebe prži beli luk svaki dan. Svaka tebi čast sto voliš da kuvaš, ali mislim da se ne bi slagali da smo apartman jedan do drugog - galsi komentar.

Kako se vi hranite na moru i da li nosite hranu na plažu? Pišite nam u komentarima.

(Kurir.rs/I.M.)