Horoskop predviđa da će 8. avgusta 2024. biti poseban dan za 2 horoskopska znaka, koje će sreća pogledati i čiji će se životi drastično poboljšati.

profimedia0630274394-1.jpg
Profimedia 
08. avgust donosi izobilje srećefoto: Profimedia

Mesec je u trigonu s Plutonom, a najviše će uticati na 2 znaka, kod kojih će se trud susresti s milošću. Univerzum pomaže onima koji pomažu sebi.

Kako predviđa mesečni horoskop za avgust, biće ovo jedan neobičan period, a 8. 8. 2024. otvara se portal Lavlja kapija.

Lav

profimedia0482311903.jpg
Profimedia 
Lava danas očekuje more srećefoto: Profimedia

Danas će biti vaš dan, od ranog jutra. Svaki vaš poslovni poduhvat biće osuđen na uspeh, bez odugovlačenja, bez priprema i nepotrebnih razgovora. Dogodiće se niotkuda drastično poboljšanje.

Želeli ste velike promene, a one će krenuti iz kancelarije i polako se širiti i na vaš porodični život. Od vas ljudi očekuju da budete lider, pa neka bude tako. Uvek ste bili osoba koja dovodi stvari u formu. Tranzit Mesec u trigonu s Plutonom daje vam komandu nad situacijom.

sreca-shutterstock-667327660.jpg
Shutterstock 
Danas se otvara lavlja kapijafoto: Shutterstock

A 8. avgusta otvara se portal Lavlja kapija, za vas počinje poseban period, a vaša harizma i snaga biće pojačane. Otkrićete nove aspekte svog identiteta i blistati u svim oblastima.

Škorpija

Danas će vas sreća pratiti na svakom koraku. Pluton je vaša vladajuća planeta i uvek dolazi u pomoć kada je potrebno.

profimedia0482311906.jpg
Profimedia 
Škorpiju očekuje more srećefoto: Profimedia

Ovog četvrtka vam je potrebna pomoć jer ste shvatili da se u vašem ličnom životu moraju dogoditi drastične promene. Odnos s patnerom je počeo da se pogoršava, kao da ste oboje seli u svoje mračne uglove i durite se.

Ali Mesečev trigon s Plutonom vam pokazuje da neko od vas mora da napravi potez - a to ćete biti vi, i na kraju spasićete vašu vezu snagom reči. I ljubavi. Imate toliko ljubavi u srcu, a ponekad to krijete.

zena-pije-caj-shutterstock-1913054182.jpg
Shutterstock 
osetićete napredakfoto: Shutterstock

Danas ćete osetiti da napredak u životu dolazi kada odlučite da je bolje da pokažete ljubav nego da je krijete.

(Kurir.rs/Sensa/I.M.)