OSTALA JE BEZ PARA PA IZDAJE POLOVINU SVOG KREVETA: "Isto je kao kad u sobi imate dva ležaja, samo jedan delite i zaradite novac"
Foto: Instagram/monique_jeremiah_model

od cifre boli glava

OSTALA JE BEZ PARA PA IZDAJE POLOVINU SVOG KREVETA: "Isto je kao kad u sobi imate dva ležaja, samo jedan delite i zaradite novac"

Zanimljivosti -

Tokom perioda karantina u doba koronavirusa, mnogo ljudi širom sveta ostalo je bez posla i prihoda. Snalazili su se na razne načine kako bi finansijski izdržali ovaj period. Neki su bili i veoma kreativni, dok je bilo onih koji su se upuštali u razne ludosti.

Zaradia novac od izdavanja polovine kreveta
Zaradia novac od izdavanja polovine krevetafoto: Instagram/monique_jeremiah_model

Monik Džeremaja je rekla kako su to trenuci u kom jednostavno čovek mora biti dosetljiv i "kreativan", a zatvorena u svom stanu, nije imala puno izbora nego da razmišlja "izvan situacije". Ugledala je svoj bračni krevet u kom sama spava i rešila da je ta druga polovina kreveta njen potencijalni izvor prihoda. Ubrzo, počela je da izdaje polovinu kreveta i da tako finansijski stane ponovo na svoje noge.

Više o tome govorila je u intervjuu, kada je opisala da je izdavala svoju polovinu kreveta za 631 dolar mesečno i da ju je to "spasilo". Kako navodi, ovo smatra savršenim rešenjem za one koji se osećaju usamljeno i koji su siromašni.

- Isto je kao kada spavate u sobi sa dva kreveta, samo što delite dušek. Ovo je takođe rešenje za one koji su navikli da imaju nekoga pored sebe dok spavaju, ali i da imate vi društvo - rekla je Monik iz Australije.

Ovo joj je pomoglo da konačno započne karijeru koju je želela i da počne svoju agenciju za modele.

Iako ona navodi da je "imala sreću" pa je prva osoba koja je iznajmila polovinu kreveta neko kog ona poznaje od ranije i da je priželjkivala da iznajmljuju samo žene, ona takođe navodi da se u "očajničkim vremenima" ne bi birala.

Dodaje i da ko god da je bio tu "leđa o leđa" sa njom, znao je da ne traži bilo kakvog partnera ili emotivne veze, navodi "Brightside".

(Kurir.rs/Ona/M.J)

Bonus video:

00:51

BEOGRAD POSETILO 20% VIŠE TURISTA NEGO PROŠLE GODINE! Kurir istražuje: Zbog ovih stvari posetiocima zastaje dah u glavnom gradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track