DUVALA JE SVEĆICE NA TORTI I UMALO IZGORELA: Dijana je u trenutku videla PLAMEN i osetila miris od kojeg se naježila....
Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

sve je pošlo naopako

DUVALA JE SVEĆICE NA TORTI I UMALO IZGORELA: Dijana je u trenutku videla PLAMEN i osetila miris od kojeg se naježila....

Zanimljivosti -

Širom planete je rođendanska tradicija da se duvaju svećice i zamišlja želja. U tome uživaju i deca, ali i oni nešto stariji. Međutim, nekada stvari mogu krenuti van planova.

U rođendanskom slavlju uživaju i mladi i stariji
U rođendanskom slavlju uživaju i mladi i starijifoto: Shutterstock, Ilustracija

To se desilo i jednoj slavljenici koja je obeležavala 30. rođendan. Ona je uživala u svom rođendanskom slavlju i želela je da to zabeleži kadrovima fotoaparata profesionaca.

Žena je uživala u fotografisanju sa fotografkinjom Dijanom Ševčik kada se incident dogodio. Proslavljala je 30 godina uz razne rekvizite uključujući balone i slatku poslasticu sa pravim upaljenim svećicama. Stvari su se okrenule kada je žena lagano nagnula glavu zbog čega su joj se pramenovi zapalili. Video incidenta je privukao skoro osam miliona pregleda i preko 335.000 lajkova na mreži.

Usred slavlja samo je nastao plamen
Usred slavlja samo je nastao plamenfoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Nakon što plamen zahvati ženinu kosu, vidi se gust dim, ali na Dijanino iznenađenje, manekenka jedva reaguje. Brzo pritrčala u pomoć. Srećom, par je uspeo da ugasi vatru potapšavši rođendansku devojku po kosi.

„Bila sam izbezumljena“, rekla je Dijana, koja je iz Hrvatske, ali živi u Portlandu u Oregonu, za Vhat’s The Jam.

"Mislila sam da će umreti i da će se kuća zapaliti i imala sam potpuni napad panike. Slavljenica je bila super mirna, rekla je da se to dešavalo ranije i da je to samo kosa. Ponudila sam da prekinemo slikanje, ali ona je rekla da ne želi da protraći tortu. Toga dana je bio njen pravi rođendan. Ovo je bilo prvo za mene, a nadam se i poslednje", rekla je Dijana.

Dijana, koja se bavi fotografisanjem već osam godina, podelila je svoj video na mreži, uz natpis „Najstrašnije fotografisanje u mojoj karijeri“.

Mnogi gledaoci su bili šokirani onim što se dogodilo, a neki još više zatečeni koliko je slavljenica ostala mirna.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

00:23

Slavlje na ulicama posle Novakove pobede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track