Raku će se zdravlje naglo poboljšati, a pozitivni planetarni uticaji doneće im priliku za bolje zarade. Jarčeviostavljaju stres i napetost iza sebe.

Ovan

foto: Shutterstock

Posao: Poslovna kriza jenjava, pa od 16.8. ulazite u bolji period. Upoznaćete moćnu osobu koja će vam u nečemu jako pomoći. Moguće je da ćete na jednom poslu odlično zaraditi, dok će neki promeniti opis radnih zadataka.

Ljubav: U intenzivnom ste poslovnom periodu, pa ćete se manje viđati s partnerom i porodicom. Bilo bi dobro da ste ove nedelje na letovanju, jer bi vas to još više zbližilo s voljenim. Samci bi mogli da upoznaju nekog ko je ambiciozan i uspešan u poslu.

Zdravlje: Vaše će se zdravlje naglo poboljšati, a mnoge tegobe će se povući. Manji problemi mogu biti povezani s osetljivom kožom tela pa se oprezno izlažite suncu. Budite umereni, sunčajte se umereno, a što više plivajte.

Najbolji dan: 14. avgust

Najlošiji dan: 17. avgust

Bik

foto: Shutterstock

Posao: Sigurni ste u sebe pa ćete se lakše izboriti za svoje ciljeve i opravdati svoje stavove. Neko će prepoznati vaše kvalitete pa ćete doći do dugo željenih položaja ili ćete ostvariti finansijsku dobit.

Ljubav: U sjajnom ste ljubavnom periodu pa zaboravite na ono što je bilo. Bićete opušteni, a upravo će to biti neodoljiv mamac za pripadnike suprotnog pola. Pozitivan Venerin uticaj mogao bi da kumuje poznanstvu s nekim vrlo strastvenim.

Zdravlje: Ako ste se previše provodili, slabo spavali noću i previše uživali u porocima, neće čuditi ako počnete da osećate zdravstvene tegobe. Pripazite na disajne putove, smanjite pušenje i više boravite na svežem vazduhu.

Najbolji dan: 16. avgust

Najlošiji dan: 11. avgust

Blizanci

foto: Shutterstock

Posao: Bićete nadahnuti pa će radni zadaci vezani za zabavu, umetnost, pisanje i muziku predstavljati zadovoljstvo. Iako će biti zastoja i nesklonih pojedinaca, Mars u vašem znaku učiniće vas pravim borcem za pravdu.

Ljubav: Mogli biste da osećate nezadovoljstvo emotivnom stranom života. Iako će ljubav biti neupitna, česte svađe i nerazumevanja potkopavaće vaš odnos. No povoljni Merkur od 16. avgusta upućuje na relativno brz izlazak iz krize.

Zdravlje: Mars u vašem znaku uvodi vas u stresne dane, a naročito će vas iscrpljivati napeti međuljudski odnosi. Ako ste na radnom mestu, očekuje vas mnogo posla pa neće čuditi ako ćete osećati izraženiji umor i pospanost.

Najbolji dan: 13. avgust

Najlošiji dan: 14. avgust

Rak

foto: Shutterstock

Posao: Zapaženi ste zbog svoje oštroumnosti i verbalne spretnosti. Bankari i finansijeri zadovoljno će trljati ruke, a pozitivni planetarni uticaji mnogima će doneti priliku za bolje zarade. Češće ćete ići na poslovna putovanja.

Ljubav: Počećete uspešnije da rešavate probleme. Vaša pristupačnost zapašće za oko jednoj osobi, koja će se raspitivati o vašem ljubavnom statusu. Nove ljubavi su na pomolu, a zbog povoljnog Venerinog uticaja biće izuzetno strastvene i erotične.

Zdravlje: Vaše zdravlje će početi naglo da se poboljšava. Imaćete više energije pa ćete se rado odazivati pozivima na druženje ili izlete. Na moru ćete lepo pocrneti i odmoriti se pa ćete se lakše uhvatiti u koštac s poslovnim obavezama.

Najbolji dan: 12. avgust

Najlošiji dan: 16. avgust

Lav

foto: Shutterstock

Posao: Ako ste zainteresovani za putovanja, inostranstvo, trgovinu, bavljenje sportom, očekuje vas lep razvoj situacija. Sunce je u vašem znaku pa gde god se zatekli i ističete se poslovnim veštinama.

Ljubav: Mogli biste da se zaljubite, poboljšati vezu narušenu problemima ili se odlučite na brak, trudnoću. Brakovi će se preporoditi. Osećaćete se zaštićeno i voljeno, ali povremene svađe zbog vaše ljubomore i brzopletosti čini se da nećete moći da izbegnete.

Zdravlje: Sunce u vašem znaku daruje vam vitalnost i dobro zdravlje. Iskoristite obilje fizičke energije za bavljenje sportom, ali izbegavajte to da radite u vreme vrućina. Nekima će prijati lagane šetnje u večernjim satima.

Najbolji dan: 14. avgust

Najlošiji dan: 11. avgust

Devica

foto: Shutterstock

Posao: Brzo ćete usvajati nova znanja i biti spretni u pregovaranju i sklapanju ugovora. Najuspešniji će biti rad u medijima i poslovi vezani za posredništvo, promet, usluge i komunikaciju.

Ljubav: Naklonjena Venera u vašem znaku otvara vam pravu sezonu ljubavnog lova. Zapašćete nekome za oko i ta osoba će vas uporno osvajati sve dok ne popustite. Ako ste u vezi ili braku, može biti razmirica, ali koje su srećom prolazne.

Zdravlje: Planete u znaku Lava upozoravaju na gubitak fizičke energije pa vam je odmor i više nego nužan. Nepovoljan Mars može biti uzrok gubitka energije, zbog čega ćete osećati iscrpljenost i umor.

Najbolji dan: 17. avgust

Najlošiji dan: 15. avgust

Vaga

foto: Shutterstock

Posao: Pronalaženje novih načina poslovanja i sklapanje poznanstava, rezultiraće dobrim rezultatima. Od 16.8. bićete uspešni u prezentiranju rada, u intervjuima i gostovanjima na televiziji, odnosno u javnosti.

Ljubav: Mogli biste da se zaljubite u osobu koja iz nekog razloga neće moći da vam uzvrati osećanja. Klonite se veza s komplikovanim ili zauzetim osobama kojima je samo do zabave. Radije budite sami, nego s nekim ko će vam samo praviti probleme.

Zdravlje: Pripazite na bubrege i bešiku - ne budite predugo u mokrom kupaćem kostimu ili da preterujete s klima uređajima. Treba vam što više druženja i zabave, kako ne biste zapali u malodušnost.

Najbolji dan: 14. avgust

Najlošiji dan: 16. avgust

Škorpija

foto: Shutterstock

Posao: Vladavina znaka Lava komplikuje vam poslove pa odložite pregovore i važne akcije. U dovršavanju posla naići ćete na teškoće, ali ne sumnjajte u svoje sposobnosti. Ne očekujte od drugih da misle i rade poput vas.

Ljubav: Nećete biti sasvim zadovoljni svojim seksualnim životom. U potrazi za strašću, mogli biste da naiđete na agresivnu osobu koja vas neće puštati na miru. Oni u brakovima imaće dobre odnose s partnerom, čemu pomaže vaša kvalitetna komunikacija.

Zdravlje: Imaćete mnogo više energije nego inače, ali će s njom i rasti veća izloženost stresnim situacijama. Oprezno se izlažite suncu, čuvajte se povreda, padova i upala. Pijte dovoljno tečnosti!

Najbolji dan: 12. avgust

Najlošiji dan: 17. avgust

Strelac

foto: Shutterstock

Posao: Zaobiđite prepreke ili učinite poneki korak unazad. Psihički ste spremni za obavljanje poslova, ali fizički ste posustali. Možda je problem u lošoj organizaciji vremena ili u neurednom životu.

Ljubav: Na površinu će isplivati nepomirljive razlike u karakteru, ljubomora i spoljne smetnje. Slobodnima bi ljubav mogla da bude neuzvraćena, ali ne odustajte. Već krajem nedelje dolazi do povoljnijih astroloških uticaja pa ćete u ljubavi imati više sreće.

Zdravlje: Ako ste već neko vreme nervozni bez očitog razloga, ojačajte živce uzimanjem B vitamina. Mogli biste da se brinete za nečije loše zdravlje, što će i vas iscrpljivati. Posetite stomatologa ako dugo niste bili kod njega.

Najbolji dan: 15. avgust

Najlošiji dan: 13. avgust

Jarac

foto: Shutterstock

Posao: Poslovi će krenuti, saradnici će imati više sluha za vas, a i šefovi će priznavati vaše vrednosti. Postajete borbeni i znate šta vam je cilj pa nije isključeno da napredujete. Ako radite u turizmu, zadovoljno ćete trljati ruke.

Ljubav: Privlačiće vas osobe koje odišu mirom i koje su tajanstvene. No veće su šanse da upoznate nekog nemirnog i strastvenog, ko će vam uneti slatki nemir u srce. Izvesne su ljubavi i avanture ako ste na moru – mogli biste da upoznate privlačnog stranca.

Zdravlje: Ostavljate iza sebe period stresa i napetosti. Počećete bolje da se osećate, naročito ako ste rođeni u januaru. Bićete usmereniji na društveni život, što će vam vidno popraviti raspoloženje.

Najbolji dan: 16. avgust

Najlošiji dan: 14. avgust

Vodolija

foto: Shutterstock

Posao: Merkur će vam od 16.8. oduzimati smirenost i strpljivost. Pripremite se na veću kritiku javnosti, pretpostavljenih i kolega s kojima delite radni prostor. Ne zamerajte se nadređenim osobama.

Ljubav: Planete otežavaju sporazumevanje s partnerom pa će na površinu isplivati različita interesovanja. Možda od njega očekujete previše, ne shvatajući da ga time sputavate. Ako imate simpatiju na radnom mestu, bićete meta ogovaranja kolega.

Zdravlje: Ako nameravate da vežbate, obratite više pažnje na pravilno zagrevanje i istezanje mišića. U periodu ste u kom ste skloniji povredama i upalama, stoga nastojte da živite što urednije.

Najbolji dan: 15. avgust

Najlošiji dan: 13. avgust

Ribe

foto: Shutterstock

Posao: Vaša borba za ostvarenje ambicija biće uspešna. Bićete osoba od poverenja, a vaša pouzdanost i odgovornost biće mamac za ponuđače novih poslova. Moguće je i poslovno putovanje.

Ljubav: Izvestan je jak uticaj spoljnih okolnosti koje će vas onemogućavati da opušteno uživate u ljubavnom odnosu. Ostaćete zbunjeni partnerovom sujetom i čuditi se njegovim manama koje su vam dosad promicale. Samci bi mogli fatalno da se zaljube.

Zdravlje: Mars vas i dalje izlaže preteranom radu i stresovima raznih vrsta. Pronađite mirne trenutke samo za sebe, odmor vam je zaista potreban. Ako ste na letovanju, ne izlazite na sunce bez kvalitetne zaštite.

Najbolji dan: 12. avgust

Najlošiji dan: 14. avgust

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI