Mark Zakerberg jedan je od najbogatijih ljudi na svetu, a mnoge je iznova oduševljavao svojim životnim stavovima i odnosu prema supruzi. Vlasnik Fejsbuka zaista na originalan način ume da pokaže ljubav svojoj voljenoj.

Sada je sve iznenadio objavom na Instagramu pokazavši šta je priredio Prisili Čen. Naime, u njihovom dvorištu postavljena je velika statua sa likom njegove supruge.

mark-zakerberg-prisila-cen-profimedia0853507368.jpg
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 
Mark i Prisila zajedno su više od 20 godinafoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

"Vraćam rimsku tradiciju pravljenja skulptura žena", napisao je on ispod pored fotografije na kojoj Prisila pije kafu pored statue koju je napravio Daniel Arsham.

Ljubav duga dve decenije

Prisila i Mark su zajedno preko 20 godina, a u braku više od 10, i zajedno imaju tri ćerke koje, zanimljivo, takođe nose imena inspirisana starim Rimom - Maksima, August i Aurelija.

"Upoznali smo se na oproštajnoj zabavi koju su moji prijatelji organizovali za mene na koledžu kada su mislili da ću biti izbačen", jednom je otkrio osnivač Fejsbuka.

"Pozvao sam je da izađemo, ali sam joj rekao da ćemo to morati uskoro da uradimo jer mi je možda ostalo samo nekoliko dana na kampusu. Kasnije sam pokrenuo Fejsbuk, venčali smo se i sada imamo tri divne ćerke", dodao je on.

Prisila je po zanimanju lekar, a par se zajedno bavi filantropskim radom.

(Kurir.rs/Magazin/M.J)