Upoznali se onlajn i proveli 2 meseca zajedno: Zbog ljubavi je otišao u Bankgok, a onda je usledilo sve ono čega se plašio
Foto: Jam Press Vid/@vincentrankila / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

veza na daljinu

Upoznali se onlajn i proveli 2 meseca zajedno: Zbog ljubavi je otišao u Bankgok, a onda je usledilo sve ono čega se plašio

Zanimljivosti -

Muškarac je postao viralan nakon što je podelio kako je upoznao ljubav svog života dok je bio na solo putovanju i sada živi 5.000 milja odvojeno od svoje devojke.

Kada se Vinsent Rankila ukrcao na let za Bangkok, nameravao je da ostane na Tajlandu samo mesec dana. Samo dve nedelje nakon putovanja, 27-godišnji samac pronašao je 29-godišnju Nataju Čaičaroensnub.

Par se upoznao preko Tindera – dokazujući da aplikacije za upoznavanje zaista mogu da rade jer bi vaš savršeni par mogao biti u inostranstvu. Vinsent je bio toliko opsednut Natajom da je odlučio da odloži povratak kući - za šest meseci. Zbog zakona koji bi mogli sprečiti Nataju da se preseli kod njega u budućnosti, ubrzo je bio primoran da se vrati u svoj rodni grad Luleo u Švedskoj. Par je sada posvećen vezi na daljinu dok planiraju svoju budućnost. Nisu se videli 120 dana.

Veza na daljinu mnogo ih košta
Veza na daljinu mnogo ih koštafoto: Jam Press Vid/@vincentrankila / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada smo se prvi put sreli, osećalo se kao da smo u drugačijem svetu u poređenju sa svima ostalima u prostoriji“, rekao je Vinsent, koji radi kao predavač specijalizovan za mentalno zdravlje, za Vhat’s The Jam.

Bilo je nečega u Natajinim očima i načinu na koji je uvek bila toliko srećna da sam već tada shvatio da je ona neko sa kim želim da budem. Tako smo dobro uparili jedni druge u energiji i osećao sam se kao da mogu da budem svoj pored nje", rekao je Vinsent.

"Posle našeg prvog izlaska, otišli ​​smo na još nekoliko sastanaka, od ronjenja, koje je naša zajednička strast, do raznih večera, zabavnih parkova i jednostavnog zajedničkog druženja. Moje putovanje je prvobitno trebalo da traje mesec dana, ali kako se taj mesec polako bližio kraju, odlučio sam da produžim svoju vizu da bih ostao još mesec dana i onda sam samo nastavio. Mislim da je danas teško naći ljubav gde god da pogledaš. Postoji kultura spajanja i Nataja i ja se nikada nismo uklopili u to", otkrio je Vinsent.

Uživali su u brojnim zajedničkim aktivnostima
Uživali su u brojnim zajedničkim aktivnostimafoto: Jam Press Vid/@vincentrankila / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par je bio toliko siguran u svoju ljubav da se Vinsent preselio kod Nataje nakon što je njegova rezervacija hotela završena 5. oktobra. Nakon što je Vinsent otišao kući, Nataja, koja radi kao pomoćnik menadžera razvoja u advokatskoj firmi, platila je 60.000 bahta (1.336 funti) za let za Švedsku. Upoznala je njegovu porodicu i prvi put je videla sneg i išla na skijanje. To je bilo u aprilu 2024. i par se od tada nije video. Vincent je rekao:

„Prošlo je 120 dana otkako smo se poslednji put dodirnuli. Biti odvojen od svoje srodne duše je neverovatno teško, posebno kada je razdaljina udaljena 11 sati leta i to skupa", požalio se ovaj mladić.

„Razgovaramo svaki dan, imamo nedeljne sastanke i delimo svoje živote jedni sa drugima isto koliko i kada smo bili fizički bliski. Zajedno ćemo gledati filmove, večerati, uživati u vinu, a ponekad čuvamo TikTok s ​​dubokim pitanjima koja postavljamo jedni drugima. Naš odnos je mnogo jači od udaljenosti između nas." Vinsent i Nataja se nadaju da će uskoro moći da se ponovo udruže.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

14:43

OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA ZORANA ARUNOVIĆ ZA KURIR: OVAJ SPORT ZABRANJUJE EMOCIJE! Videli ste u Parizu šta sam držala u sebi 12 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track