Manekenka iznervirana kada bivši verenik traži da joj vrati prsten putem SMS-a, ona ga je istopila i pretvorila u pozlaćeni toalet papir

Žena tvrdi da je bila toliko nezadovoljna kada je njen bivši verenik tražio da joj vrate verenički prsten da je odlučila da ga pretoči u 'pozlaćeni toalet papir'. Vanesa Mur kaže da je njen bivši zatražio da se prsten vrati SMS-om nakon završetka njihove dvogodišnje veridbe. Ova 30-godišnja manekenka i influenserka kaže da je sebi vratila tako što je zlatni nakit pretvorila u „ono što prsten danas predstavlja“.

profimedia0898591205.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia 
Raskid veridbe joj je teško paofoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Pretopivši ga, ona tvrdi da ga je pretvorila u blistavu rolnu za toalet.

„Svaki put kada vidim ovaj toalet papir, setim se da mogu da pretvorim bilo koju situaciju, ma koliko negativnu, u nešto što me nasmeje“, rekla je Vanesa za NeedToKnov.

Način na koji je tražio poklon bio je bezosećajan, pa sam želeo da pokažem šta mi prsten danas predstavlja. Pogledala sam prsten i sve čega sam se mogao setiti je razočaranje i tuga. Bila sam odlučna da nastavim dalje i odlučila da više ne želim da nosim taj simbol propale veze. Tada mi je pala na pamet ideja da istopim prsten i stvorim nešto novo, nešto što bi moglo da me nasmeje zbog cele ove situacije. Odbila sam da ga vratim i odlučila da se osvetim na drugačiji način. I iskreno, šta bi moglo biti pogodnije od pozlaćenog toalet papira?“ kaže ova povređena devojka.

profimedia0898591179.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia 
Vanesa je verenički prsten pretvorila u zlatni toalet papirfoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Vanesa, iz Sao Paula, u Brazilu, tvrdi da je posetila zlatara da bi istopila prsten ali na potpuno drugačiji način nego što biste očekivali. Što se tiče reakcije njenog bivšeg verenika nakon što je dobila fotografiju, Vanesa je rekla: „Nije očekivao, ostao je bez reči", rekla je ova lepotica.

(Kurir.rs/M.J)