KAD JE OTKRILA KOLIKO JE PLATILA TRI ŠTAPA BUREKA U DUBROVNIKU NASTAO HAOS: "Bolje te pare da si dala za gorivo do Bosne"
Influenserka Lada Kušec Deci probala najskuplji burek, Foto: Printscreen

precenila se

KAD JE OTKRILA KOLIKO JE PLATILA TRI ŠTAPA BUREKA U DUBROVNIKU NASTAO HAOS: "Bolje te pare da si dala za gorivo do Bosne"

Zanimljivosti -

Influenserka Lada Kušec Deči, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao "S.Lada.K", u Dubrovniku je probala burek, a za tri komadića platila je 20 eura. Nazvala ga je "najskupljim burekom na svetu" jer različite varijante bureka tu koštaju između 5 i 8 eura.

"Vodim vas na najskuplji burek na svetu, verovatno. U Dubrovniku sam platila 20 eura za tri mala štapića bureka. Iako sam očekivala turističku prevaru, burek od telećeg mesa bio je izuzetno ukusan. Burek od sira i spanaća nije bio dovoljno posoljen," ispričala je Lada svojim pratiocima na TikToku.

U videu koji je objavila, Lada je rekla da je jedan od tri bureka koje je isprobala bio neslan pa je hrani dala ocenu 3 od 10, ali poslovnoj ideji ove pekare dala je ocenu 100.

@s.lada.k

Idem u dubai na burek

♬ Dubai - Tea Tairovic

"Radi se o mestu koje je po meni predobro napravljeno jer brendirati ovako dobro i prodavati ovako skupo običan proizvod poput bureka stvarno je genijalna ideja iz preduzetničke perspektive," izjavila je.

Dodala je i da bi teško ponovno platila za burek tako puno jer ga kod kuće može kupiti za dva eura.

"Bolje bi bilo da si te pare potrošila na gorivo do Bosne, gde bi mogla da se najedeš za puno manje para," komentarisao je jedan od pratilaca na TikToku.

"To su kiflice, a ne burek," nadovezao se drugi, a treći je ljutito zaključio da je "burek samo sa mesom".

(Kurir.rs/Jutarnji/J.M.)

Bonus video:

01:45

Grupa Hidrogen na scenu nosi burek sa piletinom, to je sastavni deo percormansa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track