Svi su čuli za izreku, koju su često izgovarali naši stari, a to je da su u laži kratke noge. Čist dokaz tome je i video devojke po imenu Sidni Kinsč koja je svog dečka uhvatila u prevarina najbanalniji način ikada.

Naime, kako je objasnila u svom TikTok videu, Sidni je na fotografiji koju joj je poslao dečko primetila jedan nesvakidašnji detalj i zahvaljujući tome uhvatila ga u neverstvu.

Kako je pokazala u videu njen, sada već bivši dečko, na fotografiji koju joj je poslao nosi tamne sunčane naočare. Na prvi pogled sve na fotografiji izgleda najnormalnije, ali ono što se moglo videti u odrazu stakala njegovih naočara govori sasvim suprotno.

Sidni je, kao soko, u odrazu očila noge neke druge devojke. Iako je dečko isprva negirao da je vara, Sidni nije odustajala već se vešto obratila njegovim prijateljima i, očigledno, ih pritisla dobrano jer su joj priznali ne samo da ju je prevario već da je vara poslednjih pet meseci njihove veze.

Nakon priznanja njegovih prijatelja i on je sam sve priznao. Video je prikupio 1.3 miliona pregleda, a mnogi su ostali oduševljeni njenim detektivskih veštinama.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA