Jedan tiktoker podelio je sa svojim pratiocima iskustvo letenja prvom klasom sa svetski poznatom avio-kompanijom i izazvao pravu debatu u komentarima.

Ovaj mladić redovno objavljuje snimke sa svojih putovanja, a jedan od njih je u kratkom roku izazvao veliku pažnju i sakupio preko 57 miliona pregleda i 4,3 miliona lajkova.

Na početku, vidimo kako ulazi u ogromni Erbas A380, gde ga dočekuje ljupka stjuardesa. Ona mu je pokazala gde da se smesti, a elegantan prostor ostavio je gledaoce u čudu.

Tiktoker je pokazao meni s vrhunskom hranom i izborom pića, zatim toalet i krevet u moderno uređenom prostoru - veličine nečije garsonjere.

“Ovo je ostvarenje sna”, napisao je mladić.

Mnogi su priznali da mu zavide, ali i da ne bi znali kako da se ponašaju u takvom okruženju.

Jedna osoba je napisala: "Imati krevet u avionu bio bi san... bukvalno."

Ostao bih budan cele noći samo da bih bio fer prema svim svojim novčanicama."

Jedna osoba je doživela isti VIP tretman i prokomentarisala: „Leteo sam ovim prevoznikom mnogo puta. Vredi svakog dinara.”

S druge strane, pojedini su kritikovali ovakav način putovanja i “razbacivanja novca”.

Nikada neću razumeti ovakav koncept. Legnem, zaspim i probudim se bez ikakvog osećaja putovanja. I sve to da platim 10.000 dolara”, napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao: "Dok mnogi nemaju ni za hleb, ti se hvališ razbacivanjem na preskupe letove".

(Kurir.rs/LadBible/M.F.)

Bonus video:

Bonus video:

Kurir ISKUSTVO ZA PAMĆENJE: Kako je leteti jedrilicom bez motora? U ovaj avion sme se samo sa padobranom…