Ova 3 horoskopska znaka čeka bogatstvo posle 21. avgusta: Za sve je zaslužna kraljevska zvezda koja će srećnicima napuniti džepove
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

Ova 3 horoskopska znaka čeka bogatstvo posle 21. avgusta: Za sve je zaslužna kraljevska zvezda koja će srećnicima napuniti džepove

Zanimljivosti -

Svake godine između 21. i 23. avgusta, kada Sunce prelazi prag Zodijaka između Lava i Device, susreće se sa kraljevskom zvezdom Regulus. A ta moćna astrološka promena, 21. avgusta, doneće bogatstvo za ova 3 horoskopska znaka.

Regulus je jedna od četiri kraljevske zvezde koje su drevni astrolozi smatrali svetim čuvarima četiri kosmičke kapije smeštene na severnoj, južnoj, istočnoj i zapadnoj ivici neba. Regulus je bio čuvar severne kosmičke kapije, koja nosi vibracije za koje se smatra da aktiviraju naše najviše čakre. Sunce i Regulus se usklađuju i stvaraju neverovatno inspirativnu energiju, povezuju nas sa intuicijom, sa kosmosom i svime što je u njemu. Regulus se smatra i zvezdom kraljevstva, uspeha i bogatstva. Zvezda poznata i kao Lavlje srce i može da podrži naše najveće strasti, snove i ambicije. A ova 3 horoskopska znaka će na poseban način uživati u ovoj moćnoj energiji.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Budući da je Regulus poznat kao Lavlje srce, ovaj znak će prirodno osetiti najjači uticaj. Tokom ovog perioda Lavovi će osetiti povećanu energiju i inspiraciju, posebno u ostvarivanju svojih strasti i ambicija. Ovo je vreme kada mogu da iskoriste svoju prirodnu harizmu i liderstvo da postignu uspeh i priznanje.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Oni rođeni u ranim danima Device, posebno između 21. i 23. avgusta, imaju srećan uticaj Regulusa na svojoj strani. Device će osetiti kako ih ova energija podstiče da prepoznaju svoje ciljeve i usmere ih ka postizanju uspeha . Ovaj uticaj im može doneti veću jasnoću o njihovim ambicijama i načinu na koji ih ostvare.

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Vodolija je znak koji često teži višim idealima, intuiciji i povezivanju sa kolektivnom svešću. Pod uticajem Regulusa, Vodolije mogu osetiti povećanu sposobnost povezivanja sa kosmičkom energijom i intuitivnim vođenjem. Ovaj period im može doneti nove uvide i inspiraciju za rad na projektima koji imaju dublje značenje za njih i društvo.

(Kurir.rs/Sensa/J.M.)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track