Mlada žena je ostala da je u šoku nakon što je potrošila 300 dolara ( oko 31.400 dinara) luksuznom salonu samo da bi dobila najgoru frizuru u svom životu.

Olivija Dej iz Njujorka, posetila je ekskluzivni salon koji su joj prijatelji preporučili i ono što je zapravo dobila ostavilo je hiljade njenih pratilaca na TikToku "užasnutim". U salon je stigla sa mekim bobom sa nežnim slojevima i pokazala svom stilisti sliku savršeno ošišanog kroja koji joj je bio inspiracija za stil.

Olivija je mesecima oporavljala kosu od užasnog frizerskog radafoto: tiktok.com/@oliviasutopia

Ali frizer je veoma pogrešio, jer je Olivija otkrila 'neverovatan' konačni izgled šiljastih deformisanih pramenova i pogled sa leđa i sa strane na grubo ošišane slojeve.

„Izgledam kao da sam napala samu sebe Je*eno me zezaš", rekla je u videu.

Kada je pitala svog stilistu da li može da popravi ovu užasnu frizuru, stvari su išle od lošeg ka gore, jer je svaki potez njegovih makaza činio da izgleda još gore. Olivija je zahtevala povraćaj novca i napustila salon što je pre mogla, jureći kući da pokuša da spase stil tako što će sama popraviti grubi sloj.

Srećom, ja sam lezbejka, pa mi je to olakšalo udarac da sam izgubila kosu zbog Edvarda Makazaruka“, našalila se ona, pozivajući se na hit film sa Džonijem Depom.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

TikTok/wahedlashen Otišla kod frizera, kosa počela da joj otpada usred tretmana