Dnevni horoskop za nedelju 25. avgust pojedinim pripadnicima Zodijaka doneće priliku da promene svoj život i sagledaju ga iz druge perspektive. Pogledajte šta su vam zvezde priredile.

OVAN

foto: Shutterstock

Ovaj dan donosi olakšanje što se tiče poslovne komunikacije. Saradnja će teći nesmetano, a sastanak će rezultirati pozitivnim dogovorom. Poboljšanje komunikacije s partnerom doneće daleko stabilniju atmosferu. Napeti ste, a to se može odraziti putem nesanice.

BIK

foto: Shutterstock

Obazrivije upravljajte novcem jer postoji mogućnost povećanih troškova i potpuno neočekivanih izdataka. Vaš odnos s partnerom kao da kvari neki stari problem. Otvoreno razgovarajte o svemu što vas brine. Osetljivost grla, morate izbegavate hladna pića.

BLIZANCI

foto: Shutterstock

Povoljan dan za investicije i organizovanje poslova na duge staze. Danas imate pravu inspiraciju. Zajedničkim naporima prevazići ćete veliku dilemu i rešiti bitan problem u odnosu s partnerom. Vaš odnos je sve bolji. Bolovi u vratu.

RAK

foto: Shutterstock

Ovaj dan vam može doneti pravna i administrativna rešenja, tako da će vam to omogućiti da sprovedete svoj raniji plan. Dopada vam se osoba koja nije slobodna. Nalazite se u dilemi. Sačekajte da vam vreme pokaže, ne donosite ishitrene odluke. Probavne smetnje.

LAV

foto: Shutterstock

Prepreka u poslovnoj komunikaciji može da se pojavi s jednim saradnikom. Moguće su rasprave i manipulacija. Osoba s kojom ste počeli da se viđate povremeno se ponaša nedosledno. Ne znate na čemu ste. Glavobolja, proverite pritisak.

DEVICA

foto: Shutterstock

Ovaj dan bi trebalo da protekne u savršenom redu za vas, jer će vam sve lako polaziti za rukom. Uspeh na javnim nastupima i prezentacijama. Slobodne Device očekuje romantičan susret sa osobom koja će ih oboriti s nogu. Bolovi u leđima, ukočenost.

VAGA

foto: Shutterstock

Ostvarićete zapažene rezultate tokom ovog dana, pa vas očekuju pohvale i priznanja saradnika i kolega. Vaš odnos s partnerom obeležiće lepi znaci pažnje i mnogo nežnosti i ljubavi. Lep izlazak u društvo. Prehlada, visoka temperatura.

ŠKORPIJA

foto: Shutterstock

Oblast privatnog biznisa, trgovine i uslužnih delatnosti biće scena na kojoj danas možete ostvariti dobre rezultate. Slučajan susret s bivšom simpatijom može da evocira vaše uspomene. Moguće je obnavljanje starog žara. Migrena.

STRELAC

foto: Shutterstock

Ovaj dan obeležiće pomoć neke uticajne osobe, a reč može biti o jednoj veliki ideji i podršci koja vam treba za njeno sprovođenje. Zajednički izlazak u društvo doneće vam sjajan provod koji ćete oboje pamtiti. Izbegavajte brzu, masnu hranu, jer vas muče stomačne tegobe.

JARAC

foto: Shutterstock

Budite obazrivi u upravljanju novcem. Postoji mogućnost da dođe do kašnjenja uplate koja vam je neophodna za dalje poslovanje. Osoba koju ste upoznali na jednom putovanju ostavila je na vas dubok utisak. Ubrzo sledi sastanak. Odlično se osećate.

VODOLIJA

foto: Shutterstock

Iskoristite povoljan dan za investicije, današnji potez vam donosi finansijski uspeh zahvaljujući dobroj proceni. Dopada vam se jedna osoba koju svakog dana viđate u neposrednom okruženju. Pravi je trenutak da joj priđete. Oscilacija pritiska.

RIBE

foto: Shutterstock

Uspeh ovog dana postižete putem saradnje na internetu ili sa inostranstvom. To vam donosi veći dobitak. Odnos s partnerom dobija na intenzitetu, sve više razgovarate o zajedničkoj budućnosti. Moguća je formalizacija odnosa. Ukočenost lumbalnog dela kičme.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)