Dnevni horoskop za 26. avgust: Ovnovi će imati nepredviđene troškove, Jarčevi ulaze u vatrene sukobe na poslu, a Bikovi...
Foto: Profimedia

astro prognoza

Dnevni horoskop za 26. avgust: Ovnovi će imati nepredviđene troškove, Jarčevi ulaze u vatrene sukobe na poslu, a Bikovi...

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop za ponedeljak 26. avgust donosi nove uzbudljive izazove za sve pripadnike Zodijaka. Pogledajte šta su zvezde priredile vašem znaku horoskopa.

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Moraćete da se suočite sa nepredviđenim troškovima, tako da vam je budžet u totalnoj neravnoteži. Ne dozvolite da vas loše raspoloženje spreči da uživate sa voljenom osobom, ona vam pruža razumevanje i nežnost.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Dobro se razumete s ljudima oko vas, kako na profesionalnom tako i na porodičnom planu. Odlučite da započnete novi profesionalni projekat. Veče će biti izuzetno prijatno.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ako ne žurite kada ulažete svoj novac i pažljivo proučite opcije koje su vam predstavljene, nema sumnje da ćete dobiti zdrav prihod. Ne dozvolite da vas vaša osetljivost navede da pogrešno protumačite ono što vam partner kaže. Ako uporno budete zauzimali negativan stav, najviše ćete biti oštećeni.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Moraćete da se borite da ostvarite svoj projekat, ali će vam napori biti krunisani uspehom. Porodični i prijateljski odnosi će biti zadovoljavajući, a uveče vas čeka dobar provod u privatnosti doma.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Nemojte težiti da pojednostavite svoje profesionalne poslove, jer ćete to teško postići. Jednostavno, budite uporni i strpljivi, to će vam se višestruko isplatiti. Dobićete loše vesti o prijatelju kojeg zaista cenite.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Inovativni duh će biti očigledan u vašem radu i dobićete izuzetne rezultate. Imajte malo više razumevanja sa bliskim ljudima i ne unosite nepotreban razdor u mirnu atmosferu svog doma.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

U profesionalnim pitanjima, ne dozvolite da na vas utiču različita mišljenja, znate da mnoga mogu da budu neosnovana. Čuvajte poverenje prijatelja i nemojte odavati njihove najveće tajne. Na emotivnom planu, savršen dan.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Moraćete da forsirate tempo ako želite da ispunite svoje ciljeve. Nemojte nepotrebno rizikovati i pazite na čiji teren. Društveni život vam donosi mnogo zabave.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Pokušajte da svoje želje zadržite u razumnim granicama i budite zadovoljni svojim dostignućima. Pokažite toplinu, neka vas svi vide u najboljem svetlu, a odnose s prijateljima ispunite humorom. Moguća tenzija u odnosu s partnerom.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Vaša impulsivnost može biti uzrok sukoba sa kolegom. Trebalo bi da uložite napor i sprečite da ovi predvidivi zastoji na poslu utiču na vaš lični život. Na emotivnom polju, dan vam je pod zaštitom zvezda.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Istrajte u svojim profesionalnim projektima i ne dajte da vas obeshrabri neki nepredviđeni neuspeh. Pokušajte da kontrolišete anksioznost i uživajte u društvu dobrih prijatelja. Na sentimentalnom nivou, pokušajte da budete fleksibilni.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Biće ovo dan velikih aktivnosti, u kojem ćete ostvariti profesionalni napredak. Ne propustite priliku da nabavite nešto vredno koja će vam se neočekivano ukazati. Budite nežni prema partneru, nije sasvim u ravnoteži.

(Kurir.rs/LepaiSrecna/M.J)

Bonus video:

01:41

Kalinić se popeo na Tvrđavu i zauzeo Niš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track