Septembar već kuca na vrata, a za pojedine pripadnike Zodijaka biće veoma plodonosan. Neki će ovaj mesec moći da uživaju u izobilju. Pojedinim znacima horoskopa zvezde se smeše, te će im novac stizati sa svih strana. Ipak, budite na oprezu i razumno ga trošite.

Bik

foto: Shutterstock

Septembar je dobar za sve što ima veze s kreativnošću, promocijom, prezentacijom, talentom i donosi vam prilike da se istaknete. Ovo će biti pravo vreme da naplatite svoje znanje i trud i to će vam se baš isplatiti. Stari dužnici javiće se da vam vrate dugove, a mogla bi da vam stigne i unosna poslovna ponuda iz inostranstva. Novac će se samo slivati u vaše ruke tokom septembra. Budite pamteni u trošenju, ali ipak možete dati sebi i malo oduška i zadovoljiti hedonostičku narav Bika.

Devica

foto: Shutter

Uložite novac i vreme u posao ili sopstveni razvoj- to će vam se dugoročno isplatiti. Prati vas sreća pa ćete tokom narednog meseca imati uspeha u svemu čega se dohvatite. Mudro ulažite svoje vreme, a za novac ne brinite. On će stizati i u većoj meri nego što ste se nadali.

Jarac

foto: Shutter

Sve što radite sada, još više će se ispaltiti u budućnosti. Pozitivan uticaj planeta najdirektnije utiče na sferu novca, tako da je sjajan trenutak za traženje novih izvora prihoda. Budite mudri, ne rasipajte novac, ali budite spremni da pokažete preduzimljivost.

(Kurir.rs/M.J)