Potpuno je razumljivo da generacije naših baka i deka imaju poteškoća da razumeju modernu tehnologiju i da tada sa njima treba imati strpljenja i razumevanja, ali ponekad njihove reakcije na istu umeju da nas dovedu do suza.

Čist primer tome je i video snimak iz Kalabrije, na kojem se može videti jedna načisto izbezumljena baka koja se prvi put suočila sa dronom.

Naime, pomenuta baka na snimku uživala je na svojoj terasi sve dok u jednom momentu nije spazila dron koji ledbi iznad nje. Vidno prestravljena polako se, mic po mic, udaljavala od ove njoj neobične sprave i pritom je sve vreme bojažljivo gledala preko ramena, ko zna šta očekujući.

Sudeći po njenom izrazu lica, baki nije bilo ni malo svejedno. Međutim, "horor" se ovde ne zaustavlja. Dron nastavlja da je "prati" što izaziva dodatnu paniku kod bake u toj meri da je brzinom geparda uletela u kuću i pozatvarala sve za sobom. Ipak, nije mogla da odoli da ne proviri kroz prozor, iza zavese, sve vreme posmatrajući kuda se dron dalje kreće.

Video je, kao što je i bilo za očekivati, izazvao bujicu komentara u kojima su se neki sažalili na sirotu bakicu, dok drugi nisu mogli da se suzdrže od smeha, zadirkivajući čak da je verovatno videla NLO.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir Zanimljiva životna priča baka Milene