Marko zatekao devojku i svoje roditelje potpuno gole: Poranio kući, pa mu pao mrak na oči, objavio snimak i javno ih osramotio
Foto: Printscreen/TikTok

ŠOKIRAO SE

Marko zatekao devojku i svoje roditelje potpuno gole: Poranio kući, pa mu pao mrak na oči, objavio snimak i javno ih osramotio

Zanimljivosti -

Marko Čavez je u videu koji je objavio na TikToku, javno osramotio devojku i svoje roditelje kada je ispričao u kakvoj sceni ih je zatekao kada se vratio iz škole. Kako je ispričao, on se vratio ranije nego što je trebalo, a kada je otvorio vrata svog doma, zatekao je prizor u koji nije mogao da poveruje svojim očima.

Devojka i roditelji bili su goli, a Marko je snimio video u kom je otkrio sve detalje ove nesvakidašnje neprijatne situacije. Tiktoker je objasnio da je njegova bivša partnerka u periodu dok su bili u vezi imala korektan odnos sa njegovim roditeljima i bilo je normalno da ih posećuje čak i kad on nije bio tu. Međutim, on nije znao šta se dešava među njima, sve dok jednog dana nije poranio kući.

"Odlučio sam da ne odem na poslednji čas u školi, vratio sam se kući i zatekao njih troje gole u sobi. Zamislite, ugledate devojku i roditelje potpuno gole. Kunem se, nikad nisam osetio ovako nešto. Hteo sam da umrem i poželeo sam da zaplačem", ispričao je tiktoker koji je posle ovog videa stekao veliku popularnost na mrežama.

On je dodao da su njegovi roditelji i partnerka sve negirali.

- "Kada su mi rekli: 'Nije onako kao što izgleda'. Mislim se, pa šta biste mogli goli da radite onda? Ako ste imali m*da da to uradite, skupite ih sada i prihvatite to", ispričao je ogročeno Marko, koji je ubrzo snimio još jedan video u kom je objasnio da je raskinuo sa devojkom i napustio roditelje i školu.

Da bi mogao da priča o ovom iskustvu, kako je rekao, morao je da ide na psihoterapije. Tiktokeru je najbolji prijatelj njegove neverne partnerke otkrio da to što je video nije bio prvi put, već da su u viša navrata praktikovali ovakvo "druženje", a šta je još rekao pogledajte u snimcima.

(Kurir.rs/ Mondo/ L. S.)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track