Oni su najverniji pripadnici Zodijaka: Njima "vernost" piše na čelu, možete biti sigurni da vas neće prevariti, a ovo najviše vole
Najverniji pripadnici Zodijaka, Foto: Shutterstock

astro prognoza

Oni su najverniji pripadnici Zodijaka: Njima "vernost" piše na čelu, možete biti sigurni da vas neće prevariti, a ovo najviše vole

Zanimljivosti -

Teško je pronaći vernog partnera, kako u krevetu tako i u mislima, pa kad konačno upoznate nekog ko je odan i posvećen, njega treba čuvati kao malo vode na dlanu.

Astrolozi tvrde da su neki horoskopski znaci "predodređeni" za preljubu, dok su drugi daleko skloniji monogamiji.

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Rakovi i Račice su poslednje osobe na planeti koje bi prevarile partnera. Imaju snažan moralni kodeks, u kojem je vernost na vrlo visokom nivou. Zaštitnički se postavljaju kako prema svom partneru i vezi, tako i prema fizičkom prostoru koji dele. Rakovi uživaju u svom domu, to je za njih sveto mesto. Vaš krevet, pogledi u oči, opuštenost u zagrljaju - to vaš Rak nikad neće dovesti u pitanje.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bikovi su sledeći znak u horoskopu koji ne padaju u iskušenja. Daleko od toga da su im uživanja strana - vole dobru hranu, skupa pića, kvalitetnu garderobu i strast sa puno zabave. Međutim, to ne znači da će okrenuti leđa partneru radi neke atraktivne ponude. Naprotiv, sve u čemu uživaju podeliće s partnerom. Kad se oni jednom predaju, to je zauvek.

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Naravno da i Ribe moraju biti na ovoj listi vernih. Njihova nežnost i velikodušnost nemaju granica. Izuzetno su osećajni i nije lako iščupati ljubav iz njihovog srca. Nije je lako ni poljuljati. Oni dobro znaju koliko boli kad ih neko povredi i nisu u stanju da takvu povredu nanesu drugoj osobi. Mnogo će se radije baviti svojim partnerom i upoznati sve njegove dubine, nego se okrenuti površnoj avanturi sa drugim.

(Kurir.rs/LepaSrećna/J.M.)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track