Dnevni horoskop za 30. avgust: Vage se nalaze usred ljubavne igre, Ovnovi na poslu kuju tajni plan, a Ribe..
Foto: Shutterstock

astro prognoza

Dnevni horoskop za 30. avgust: Vage se nalaze usred ljubavne igre, Ovnovi na poslu kuju tajni plan, a Ribe..

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop za 30. avgust doneće nekim znacima horoskopa preko potrebnu rutinu, dok će drugi morati da se uhvate u koštac sa izazovima. Pogledajte da li vama zvezde naklonjene ovog petka.

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Povoljan period za to da počnete da sprovodite tajni plan za proširenje kruga delatnosti. Uspeh u uslužnim delatnostima. Lep provod u društvu doneće vam i poznanstvo sa osobom koja će vas očarati na prvi pogled. Bićete potpuno zaljubljeni. Pojava ekcema.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ovaj dan doneće uspeh Bikovima koji imaju privatni biznis ili žele da ga započnu. Ovo je dan kada će vam se dobri potezi isplatiti. Partner se prema vama odnosi pažljivo i brižno, vaša veza je stabilna i dobija na kvalitetu. Psihosomatske smetnje kao posledica dugotrajnog stresa.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Iznenadni sastanak sa saradnicima ili poslovno putovanje. Prevazići ćete poteškoće i uspostaviti novu saradnju. Gubite nadu da će se između vas i nove osobe koju ste upoznali desiti onaj prelazak granice prijateljstva. Problemi sa želucem, posavetujte se s gastroenterologom.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Nezaposlenim Rakovima se ukazuje prilika na poslovnom planu. Razvoj situacije će zavisiti od vas i vašeg nastupa. Uspešno ćete rešiti problem na porodičnom nivou. Odnos s partnerom i ukućanima se normalizuje. Probavne smetnje koje rezultiraju upornom opstipacijom creva.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Pozitivna atmosfera ovog dana na poslu obeležena je uspešnim završetkom rada na projektu. Uspeh u kreativnim zanimanjima. Vaše novo poznanstvo se razvija u jednu lepu ljubavnu priču, udišete život punim plućima. Glavobolja koja može biti uzrokovana povišenim pritiskom.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Povoljan period da popravite kvalitet poslovne komunikacije s kolegama i nadređenima. Zauzimate novu, bolju poziciju. Vaš odnos s partnerom je pun razumevanja i podrške. Partner vam sprema neko lepo iznenađenje. Bićete oduševljeni i, potpuno neočekivano, ispunjeni. Nesanica.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Iskoristite ovaj period da popravite svoje finansijsko stanje. Pruža vam se prilika za dodatni izvor prihoda. Osoba s kojom se viđate ponaša se nedosledno, povremeno se distancira od vas. Ne volite takve ljubavne igre, pa ćete ubrzo izgubiti interesovanje. Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ovaj dan vam donosi uspeh u primeni kreativnih ideja, zato ga posvetite prezentacijama i aktivirajte svoje kontakte. Sumnjate u partnera s kojim ste počeli da se viđate. Sve vreme imate utisak da nešto krije. Nervozni ste i napeti, ne volite poteškoće u odnosima.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Kratkotrajna destabilizacija u platnom prometu može da stvori zastoj u poslovanju. Prebrodićete krizu uz pomoć tima. Vaš odnos s partnerom s vremena na vreme uđe u slepu ulicu. Stagnaciju ćete ukloniti iskrenim razgovorom. Odlično se osećate.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Povoljna atmosfera za početak primene vašeg tajnog plana. Reorganizacija će vam doneti daleko veću efikasnost i uspeh. Uspešno ćete sprovesti promene u svom odnosu s partnerom. To će vam doneti napredak i stabilizaciju. Obratite pažnju na alergijske reakcije.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Važan sastanak s nadređenima doneće vam u isti mah i zadovoljstvo i negodovanje. Dobićete pohvale, ali i neke zamerke. Partner ispoljava pomešana osećanja prema vama. Uskoro ćete otkriti šta se krije iza tih oscilacija. Bolovi u kolenima, moguća je hirurška intervencija.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Stabilizacija u međuljudskim odnosima na poslu doneće vam, pre svega, daleko bolje raspoloženje i bolje radne uslove. Načinite prvi korak ka osobi koja vam se dugo dopada, imate podršku planeta za zbližavanje. Pazite se virusa. Podložni ste zarazi, infekcijama.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:16

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track