Dnevni horoskop za 31. avgust: Bikovima sledi dramatična promena na poslu, Rakovima bura starsti, a Škorpiji...
Foto: Shutterstock

astro prognoza

Dnevni horoskop za 31. avgust: Bikovima sledi dramatična promena na poslu, Rakovima bura starsti, a Škorpiji...

Zanimljivosti -

Horoskop za subotu 31. avgust nekim pripadnicima Zodijaka doneće olakšanje. Poslednji dan avgusta ujedno je i vreme za prekretnice. Ako ste bili u nekim nedoumicama sada je pravo vreme da presečete i donesete konačne odluke. Pogledajte šta su vam zvezde priredile.

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Obratite danas pažnju na rokove za završetak posla jer postoji mogućnost da zbog nepredviđenih okolnosti dođe do probijanja roka. Ovaj dan će vam doneti lepo iznenađenje od partnera. Romantičan izlazak. Pazite se prehlade jer često boravite u zatvorenom prostoru.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Nepredviđeni tok razgovora na poslu doneće vam iznenađenje i preokret u planovima. Primenite rezervni plan. Novo poznanstvo vam zadaje glavobolju, jer su vaše emocije sve jače dok se druga osoba ponaša veoma dvosmisleno. Solidno zdravlje.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Vešto balansirajte u rukovanju novcem. S jedne strane neočekivan dobitak, s druge strane izdatak. Mnogo prilika za flert, ali vi kao da niste spremni za vezivanje ili vam se niko ne dopada. Danas uživate u slobodi. Potreban vam je odlazak na odmor.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Nezaposlenim Rakovima danas predstoji sastanak s veoma važnom i uticajnom osobom. Potrudite se da ostavite utisak. Ovaj dan obeležiće kratkotrajna destabilizacija u vašem odnosu s partnerom. Pojačane strast i ljubomora. Imate potrebu da se aktivirate.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Odličan trenutak da se dogovorite o novim investicijama. Oslanjajte se na svoju intuiciju jer ćete tako doneti bolje odluke. Osoba koju ste nedavno upoznali ostavila je snažan utisak na vas. Uskoro sledi prvi sastanak. Prijao bi vam odlazak u neki spa-centar, kao i masaža.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Važno je da se potrudite da na sastanku sa saradnicima ostavite što bolji utisak. Govorničkim veštinama ostvarujete uspeh. Početak veze sa osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža. Neodoljiva privlačnost. Pazite se virusa, jer lako dolazi do zaraze.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Problem s jednim kolegom ili saradnikom može vas danas izbaciti iz takta. Ispravićete neku nepravdu koja vam je učinjena. Potrudite se da zadržite svoj stav prema partneru, načinio je grešku i neka to sada ispravi. Proverite krvnu sliku, uradite neophodne analize.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ako želite da promenite nešto u radnim uslovima ili da pređete na bolje radno mesto, sada to učinite jer će vam poći za rukom. Intenzivne emocije između vas i partnera mogu se na momente ispoljiti i u vidu ljubomore. Melanholični ste i blago rastrojeni.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Uspeh ćete danas postići ako se bavite uslužnim delatnostima ili vaš posao obuhvata komunikaciju i rad s klijentima. Situacija između vas i partnera postepeno se stabilizuje, pa ćete danas otvoreno o svemu popričati. Potrebna vam je koncentracija, zavisni ste od kofeina.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Vesti o novinama koje će biti uvedene u poslovanje. Reorganizacija će vam doneti napredak na poslu. Danas ćete s partnerom postići dogovor o zajedničkom planu. Uskoro sledi velika promena što se tiče nekog bitnog pitanja. Povlačite se u sebe, što može negativno uticati na vašu psihu.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Pazite se konkurencije, neko od kolega gradi rivalski odnos prema vama i spreman je da vas ugrozi na stečenoj poziciji. Osećate da vas ukućani ne shvataju. Sačekajte pravi trenutak za otvoren razgovor o svemu. Vrtoglavica kao posledica velikih temperaturnih razlika.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Nesporazum s jednim kolegom ili saradnikom može danas rezultirati žešćom raspravom. Do vas će dopreti neke spletke. Ovaj dan obeležiće rasprava zbog hirovite prirode vašeg partnera. Neko će morati da popusti, a to nećete biti vi. Glavobolja, upala sinusa.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:16

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track