Dnevni horoskop za 1. septembar: Rakovima se smeši avantura na poslu, Lavovima napredovanje, a šta su vama zvezde predvidele?
Foto: Shutterstock

astro prognoza

Dnevni horoskop za 1. septembar: Rakovima se smeši avantura na poslu, Lavovima napredovanje, a šta su vama zvezde predvidele?

Zanimljivosti -

Prvi dan septembra idealan je za nove početke. Ne čekajte više sa donošenjem odluka "od ponedeljka", već to učinite već danas. Nekim znacima horoskopa u ovom naumu pomoći će i zvezde. Pogledajte šta su vam priredile za 1.09. 2024. godine.

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ovaj dan donosi vam povoljne vesti. Proširujete krug poslovnih aktivnosti i uvodite nove elemente u poslovanje. Mogući su nesporazumi u odnosu s partnerom. Nešto ste prećutali partneru i to je probudilo sumnju. Smanjite unos slatkiša ukoliko želite da izbegnete problem s viškom kilograma.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Planete vam pružaju podsticaj da napustite uobičajeni način rada i uvedete nešto potpuno novo. Uspeh u uslužnim delatnostima. Slobodni Bikovi će upoznati veoma ekscentričnu osobu, koja će im se dopasti. Mogući su manji problemi zbog vrtoglavice.

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Nije preporučljivo da započinjete rad na novom projektu u ovom periodu niti da ulazite u rizične investicije. Velika je mogućnost previda. Očekuje vas romantično veče sa osobom koju ste nedavno upoznali na nekoj zabavi. Mogući su manji problemi s nogama i zglobovima.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Glavna tema ovog dana jeste važan poslovni sastanak. Očekuje vas sklapanje sporazuma o dugoročnoj saradnji. Odavno vam se dopada jedna osoba koju ste upoznali na poslu. Načinite u ovom periodu prvi korak u zbližavanju. Potrebno je da unosite više tečnosti - vode i čajeva.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Rezultati profesionalnog usavršavanja postaće vidljivi sticanjem novih nadležnosti na vašem radnom mestu. Napredak u karijeri. Očekuje vas strastvena ljubavna avantura sa šarmantnom osobom u znaku Vage ili Vodolije. Prijali bi vam masaža i opuštanje.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Vaši kontakti sa inostranstvom mogu se intenzivirati u ovom periodu. Očekuju vas važne vesti. Upoznaćete izuzetno privlačnu osobu na nekom društvenom skupu. Uskoro sledi vaš sastanak i zbližavanje. Veoma ste osetljivi danas, pa povedite računa o hroničnim tegobama.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, ovaj period može da vam stvori nepredviđene prepreke i zastoj u poslovnoj saradnji. Partner je ispoljio sumnju i to vas je uvredilo. Ovaj dan može vam doneti kratkotrajnu distancu. Potrebno vam je više sati sna, potrudite se da sebi obezbedite više vremena za odmor.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Očekuju vas važne vesti zbog kojih neočekivano možete da otputujete na poslovni sastanak. Promena u uslovima saradnje. Škorpije koje su u vezi očekuje kratkotrajna, ali burna rasprava s partnerom. Mogući su manji problemi zbog nedostatka gvožđa.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ovaj dan označiće početak jedne nove poslovne saradnje. To će se pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju. Slučajan susret s bivšom ljubavi može da oživi vašu staru strast. Očekuje vas nastavak priče. Mogući su problemi s tahikardijom.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

U ovom periodu se aktivira dodatni izvor prihoda. Možete da započnete pomalo rizičnu poslovnu saradnju. Nećete ostati ravnodušni prema jednoj zanimljivoj osobi koju ćete danas upoznati preko svojih prijatelja. Razvijte zdravije navike ako želite da svoj organizam dovedete u dobru formu.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Retrogradni Merkur u vašem polju novca uzrokuje neočekivan splet okolnosti. Moguće je odlaganje važnih rokova. Vodolije koje su u vezi očekuje faza dubokog preispitivanja temelja na kojem počiva njihov odnos. Doživljavate manji energetski pad.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Neočekivan splet okolnosti doprinosi tome da prekoračite krajnji rok za završetak projekta. Oslonite se na članove tima. Slobodne Ribe danas očekuje romantičan sastanak sa osobom koju su nedavno upoznali. Menjajte stresan način života.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:16

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track