Mašala, Mašojeviću! U Poteri palo više od miliona! Tragač imao da kaže samo jedno: Pocepali su me, što bi se reklo, ko svinja...
Foto: RTS Printscreen

Bez problema

Mašala, Mašojeviću! U Poteri palo više od miliona! Tragač imao da kaže samo jedno: Pocepali su me, što bi se reklo, ko svinja...

Zanimljivosti -

U završnoj poteri, dali su odgovore na 24 pitanja, dok je tragač Milan Bukvić imao svega 11 tačnih odgovora

BEOGRAD - Učesnici sinoćnjeg izdanja kvizaPotera" uspeli su da odbrane zajednički osvojenu sumu, i zaradili 1.130.000 dinara.

Student i poznavalac narodne muzike Bogdan Mašojević, master politikolog sa odsluženim vojnim rokom Andrea Čižik, student elektrotehnike Igor Janjić i njegov diplomirani kolega Aleksandar Plašćinski završili su učešće u kvizu „Potera“ sa velikim uspehom.

Aleksandar se odvažio da uzme višu ponuđenu sumu, pa je tako ukupnom iznosu u zajedničkoj kasi doprineo sa 800.000, a u finalu igre, najviše tačnih odgovora dao je Bogdan.

Svi učesnici su obranili najpre prvobitno osvojene sume, a potom i zajedničku u iznosu od ukupno 1.130.000 dinara.

U završnoj poteri, dali su odgovore na 24 pitanja, dok je tragač Milan Bukvić imao svega 11 tačnih odgovora.

Tragaču Milanu Bukviću ovo je bilo teško da stigne, a čak su učesnici nekoliko puta vraćali. Na kraju, takmičari su, zasluženo, zajedno zaradili 1.130.000 dinara. Tragač im je aplaudirao.

"Čestitam ekipi. Što bi se reklo, pocepali su me ko svinja masan džak. Svaka vam čast, fenomenalno. Presimpatična ekipa", rekao je tragač Milan Bukvić.

Kurir.rs/RTS/Telegraf

Bonus video:

24:58

KVIZ-S07-EP75

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track