Objava Srbina, koji se na društvenoj mreži "Iks" predstavlja kao "Građanin5", nedavno je na svom profilu okačio fotografju obroka sa svog letovanja u Grčkoj i time izazvao buru komentara svojih pratilaca.

Naime, gospodin iz Srbije objasnio je da je prilično obilan ručak, koji je fotografisao, platio svega 10 eura (oko 1200 dinara), usput "provocirajući" svoje sugrađane da pokušaju da pronađu tako bogat obrok po sličnoj ceni na beogradskoj Adi Ciganliji.

"10 evra u Grčkoj na plaži.. Da vas vidim, nađite za te pare na Adi," napisao je on pored fotografije na kojoj se može videti pivo, suvlaki i hleb za šta je sveukupno potrošio pomenuti iznos.

Kao što je i bilo za očekivati, mnogi su odmah "naseli" na njegove reči pa se u komentarima povela rasprava o cenama kako god nas tako i u inostranstvu.

"Na Adi je palačinka 400 dinara, dok je kafa sa šlagom laganih 500. Porodica ne može da prođe dan ispod 50-70 evra. Što znači da na Adu mogu da idem samo sa kesom peciva iz marketa i termosom kafe od kuće," glasio je jedan od komentara.

"Ne može biti isto jer nisi uporedio cene sa glavnim gradom Grčke," dodao je drugi.

"Naravno da ne može. Kod nas je sve skuplje," zaključio je treći.

Kakva su vaša iskustva?

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Twitter SRPKINJA LAŽIRALA LETOVANJE NA IBICI DOK JOJ U KADAR NIJE UPAO ON: Ljudi plaču od smeha zbog onog što je rekla