Dnevni horoskop za nedelju 8. septembar za promenu donosi mirniji dan određenim pripadnicima Zodijaka. Drugi se, međutim, i dalje bore sa turbulencijama. Pogledajte šta su zvezde priredile svakom znaku horoskopa.

OVAN

profimedia0482311687.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Ovaj dan može vam doneti posebno zadovoljstvo, jer ćete uspešno okončati rad na veoma složenom projektu. Harmoničan period u odnosu s partnerom. Uspešna realizacija zajedničkog cilja doneće vam dodatnu bliskost. Obratite pažnju na saobraćaj. Mogući su lomovi.

BIK

profimedia0482311896.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Glavni izazov ovog dana može biti problematičan razgovor s nadređenima. Dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju privlačnu osobu preko kolega na poslu. Moguća je tajna veza. Problem sa anksioznošću. Obratite pažnju na ishranu.

BLIZANCI

profimedia0482311891.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Ključ uspeha u ovom periodu je da poradite na fokusu, jer vam misli povremeno odlaze na više strana. Radite stvari jednu po jednu. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Lava ili Vodolije. Prehlada. Hladno piće kod vas uvek izaziva upalu grla.

RAK

profimedia0482311898.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Poseban akcenat je na rešenju administrativnog ili pravnog problema. Očekuje vas uspeh u trgovini i radu sa inostranstvom. Danas možete očekivati ljubavnu avanturu sa osobom koju poznajete iz neposrednog okruženja. Pad imuniteta. Sami ste doprineli ovakvom zdravstvenom stanju.

LAV

profimedia0482311903.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Početak rada na novom projektu i sastanak s nadređenima mogu proteći u konstruktivnoj atmosferi. Finansijski uspeh. Sve više vam se dopada osoba koju svakodnevno srećete na poslu. Početak tajne ljubavne veze. Problemi sa stopalima. Potrebni su vam odgovarajući ulošci.

DEVICA

profimedia0482311897.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Očekuje vas prelazak na novu radnu poziciju koja podrazumeva veću odgovornost. Pred vama je veliki izazov, ali ste spremni za novu pobedu. Budite oprezni jer vas očekuje turbulencija u odnosu s partnerom. Više se odmarajte. Preforsirali ste se! Potreban vam je odmor na nekoj udaljenoj destinaciju.

VAGA

profimedia0482311902.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Prijatelji danas mogu da vam predlože da zajedno uđete u neki posao. Unapređenje finansijske situacije. U vašem odnosu s partnerom vlada harmonija i zadovoljstvo. Pa ipak, povremeno je moguća poneka ljubomorna varnica. Nervoza, napetost, osećaj gubitka.

ŠKORPIJA

profimedia0482311906.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Prilično teški pregovori na sastanku, pa će biti neophodan kompromis. Uprkos tome, uspostavićete korektan poslovni odnos. Slobodne Škorpije očekuje sudbinski susret sa osobom u znaku Raka ili Jarca. Novi početak. Više se odmarajte. Više spavajte ili se odmarajte uz neku dobru knjigu.

STRELAC

strelac-profimedia0482311901.jpg
Matt Herring / Ikon Images / akg-images / Profimedia 
foto: Matt Herring / Ikon Images / akg-images / Profimedia

Ovaj dan vam donosi nezgodnu situaciju s jednim saradnikom, jer je moguća rasprava. Reč je o različitim viđenjima bitnog poslovnog rešenja. Očekuje vas lep ljubavni sastanak s novim partnerom koji vam se dopada. Odlično se osećate.

JARAC

profimedia0482311900.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Početak rada na novom projektu postavlja vas pred novi izazov, ali vi ste spremni na to da se uhvatite ukoštac. Preći ćete granicu kolegijalnog odnosa sa osobom koja vam se dopada, a s kojom poslovno sarađujete. Zadržavanje vode u organizmu, obratite se lekaru.

VODOLIJA

vodolija-profimedia0482311676.jpg
Matt Herring / Ikon Images / akg-images / Profimedia 
foto: Matt Herring / Ikon Images / akg-images / Profimedia

Budite obazrivi s jednim saradnikom, postoji atmosfera dvostruke igre u firmi gde radite. Ne ulazite u konflikte ni sa kim. Vaša veza s partnerom prolazi kroz lep i harmoničan period i zajedno planirate budućnost. Puni ste energije, što se odražava na odnos s bliskim osobama.

RIBE

profimedia0482311895.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Važne vesti od saradnika iz inostranstva mogu da obeleže dan. Pa ipak, možete se naći u dilemi, jer vam ponuda neće u celosti odgovarati. Slobodne Ribe mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Jarca ili Bika. Budite aktivniji, počnite s laganim šetnjama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)